Innerlijk kind Coaching, Energieke gesprekken en Healing | Nootdorp

Je staat vol in het leven, je hebt je goed ontwikkeld, het leven lacht je toe... Tenminste, dat zou het moeten doen.

Want over het algemeen gaat het ook allemaal best wel heel goed. 

Maar waarom dan tóch dat stemmetje, dat wat schurende gevoel in je buik, of die verlammende moeheid die je soms overvalt? 

Of je weet diep van binnen al dat er iets niet helemaal goed zit in je relatie met je partner, ouders of kind bijvoorbeeld. Je doet je uiterste best om uit te leggen waar je tegenaan loopt en het lijkt wel alsof je tegen een muur aan het kletsen bent?

Of misschien zit het privé allemaal mee, maar lukt het je maar niet om werk te vinden wat nu écht bij je past.

In al deze gevallen is het is tijd om op onderzoek uit te gaan in je onderbewuste! 

Niet praten, maar voelen! 

  • JOUW ONDERBEWUSTE KENT JE VERLANGENS, BEHOEFTES EN OOK JE  BEPERKINGEN.

DUS: JOUW WAARHEID!

  • Om je onderbewuste te kunnen laten vertellen gebruik ik o.a. de Reversiemethode, het Enneagram en Healing.

VOEL JE WELKOM!

Over Olga Slot | Nootdorp

Hoi!

Mijn naam is Olga Slot

Ik heb een sportieve partner, een heerlijke puberdochter en een beetje aparte hond.

Ik ben energiek, eigenzinnig, meestal positief, en soms confronterend,

en werk als Innerlijk Kind Coach en Healer.

Hoe dat zo gekomen is?

Nou, als gevoelsmens leven in de maatschappij van alledag is best een uitdaging. Zeker met een hoofd die prikkels en informatie andersom binnenkrijgt en/of verwerkt. Want dan wordt het leven best heel druk. Mijn strategie daarvoor was; zet het voelen op "uit" en het denken op "aan". Zo heb ik lang naast mijn eigen waarheid geleefd. In 2013 ben ik met Healing Touch in aanraking gekomen en dit veranderde mijn leven totaal. Eindelijk mocht ik écht voelen en kon ik mijn energie inzetten om mensen blij te maken.

Mijn healingcliënten bleken vooral moeders van fantastische -maar ook uitdagende- kinderen te zijn. Het viel me op dat zowel moeder als kind profijt hadden van een behandeling die ik toch alleen maar aan de moeder gaf. Ouders en kinderen (en alle andere menselijke combinaties) beïnvloeden elkaar in gevoel en gedrag. Ik herkende deze dynamiek ook privé en besloot de opleiding Gezins- en Kindercoach van Dreamchild te volgen. Nu ben ik naast Healer ook gediplomeerd Coach en werk volgens de Reversiemethode.

Ik werk met zowel jonge als al rijpere vrouwen -met én ook zonder(!) kinderen- die vol in het leven staan. Ze hebben heel veel zaken prima voor elkaar, maar lopen op 1 of meerdere gebieden vast. En dan ben ik er graag voor ze!


Foto 7 Olga Slot Foto 1 Olga Slot Klik om te vergroten

Coachpraktijk de Prachtveer
Olga Slot


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag