Reiki

Vera Uit de Weerd
Wassenaar

REIKI is een veilige en zachte vorm van natuurlijke energetische heling. Werkt heel fijn ontspannend bij stress, pijn of angstige gevoelens.

HOE WERKT REIKI

Reiki is een ontspannende, energetische behandeling die al meer dan 100 jaar wordt toegepast in Japan. Het is een veilige en zachte vorm van natuurlijke energetische heling die ontspanning bevordert en stress of angst kan helpen te verminderen.

 

HOE KAN REIKI JOU ONDERSTEUNEN?

Wanneer je emotionele of fysieke problemen ervaart, kunnen er blokkades ontstaan in je energie stroom. En die blokkades kunnen zich uiten in moe zijn, misschien angstige gevoelens of juist stress.  En met Reiki wordt je energie stroom weer in balans gebracht door zachte aanraking op die plekken waar blokkades zijn of juist overactiviteit. Je ligt geheel gekleed op een behandeltafel. En de Reiki therapeut voelt met haar handen door lichte aanraking waar mogelijke blokkades zich bevinden en behandelt deze.

Reiki kan bij bijna alle klachten worden toegepast, groot en klein, lichamelijk en mentaal. Reiki is geen vervanging voor een reguliere medische behandeling. Maar zij is wel heel geschikt om jou te ondersteunen tijdens die behandelingen. Want Reiki helpt om pijn, stress of angst en ook zijeffecten van medicatie te verminderen.

 

Praktisch 
Een REIKI behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
Je kunt je kleding aanhouden, alleen je schoenen gaan uit.
 

 

Tarieven
Een enkele REIKI behandeling kost € 65,-
En een pakket van 3 behandelingen kost € 150,-

 

Vera is een ervaren REIKI master en holistisch therapeut. Zij heeft zowel de westerse als de authentiek Japanse REIKI opleidingen gevolgd.

Over Vera Uit de Weerd

Mijn naam is Vera Uit de Weerd. Ik ben een ervaren REIKI master, Holistische Therapeut gespecialiseerd in Aromatherapie, en Coach & Councelor.
Het ondersteunen van mensen naar meer balans in hun leven en naar een goede gezondheid doe ik sinds 2007 met heel veel liefde. En ik begeleid mensen die op een natuurlijke manier aan hun gezondheid en welbevinden willen werken.

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Wassenaar. 
Daar behandel ik mensen en daar geef ik in kleine groepjes ook workshops en trainingen.
 

Mijn achtergrond als AROMA therapeut ligt in Engeland. Daar ben ik gecertificeerd door de International Federation of Aromatherapists.
En voor REIKI heb ik zowel de Westerse als de authentiek Japanse opleidingen gevolgd.
Verder bij ik aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten en de geschillencommise GAT.

Wil je meer over mij weten? Of wat ik voor jou kan betekenen?
Kijk dan graag op mijn website: VERITARÔM
Je kunt natuurlijk ook gelijk contact met mij opnemen. Dit kan via mail of telefoon: 0646314353


Veritarôm

Vera Uit de Weerd

Zijdeweg 18
2244 BG Wassenaar

Lid van beroepsvereniging

Reiki