Ken jezelf, leef jezelf! Ik coach je naar een betere balans.

Linda Hennig-Wijmer
Rijswijk

Au Bord du Chemin coacht mensen naar balans in hoofd, hart en lijf. Wanneer jouw ratio en gevoel in balans zijn, sta je in je kracht. Je hebt invloed waar jij die wenst, staat aan het roer van jouw leven en kan bereiken wat je wilt!

Au Bord du Chemin, de praktijk van Linda Hennig-Wijmer, coacht mensen naar balans in hoofd, hart en lijf.
Wanneer jouw ratio en gevoel in balans zijn, sta je goed in contact met jezelf en kan je jouw natuurlijke kracht en wijsheid optimaal benutten. Je hebt invloed waar jij die wenst, staat aan het roer van jouw leven en kan bereiken wat je wilt.

Door mijn vragen en interventies krijg je inzicht in je onbewuste gedrag en de invloed daarvan op jouw persoonlijk leiderschap. Wat werkt daarin wel en wat niet meer? Welke onbewuste gedachtes/overtuigingen helpen je, of juist niet meer? Welke talenten heb je, deze bepalen namelijk hoe jij je bij voorkeur gedraagt. Voor zicht op talenten maak ik gebruik van de TMA test (talenten- en motivatie analyse).

Met inzicht in jezelf start een proces waarin je steeds bewuster bent van wie je bent en wat je wilt. Hiermee kan je bewuster keuzes maken voor ander gedrag. Je komt steeds dichter bij je zelf en kan alle uitdagingen van het leven aan op een manier die bij jóu past.

Bij de start van een traject benoem je jouw coachvraag, zodat we beiden scherp hebben waar je naartoe wilt werken. Met uiteenlopende oefeningen, opdrachten en interventies maak je stappen richting jouw doel. Coaching kan zowel in Rijswijk als online plaatsvinden. Een wandelsessie behoort ook tot de mogelijkheden. 

Heb je interesse? Ik verwelkom je graag voor een vrijblijvende kennismaking. 

Over Linda Hennig-Wijmer

De coaching praktijk Au Bord du Chemin is door mij gestart in 2018. Van origine ben ik een HR vakvrouw met passie voor verbinding en voor ontwikkeling van mensen. Werken met en voor mensen: daar houd ik van en daar ligt mijn kracht.

Als coach onderscheid ik me door gewoon mezelf te zijn: iemand die vanuit oprechte belangstelling in een ander goed luistert en observeert. Die vanuit een sterk gevoel anderen weer in contact brengt met zichzelf, zodat zij hun natuurlijke balans weer vinden.
Klanten voelen zich snel vertrouwd bij me. Ze ervaren rust, maar zien ook dat ik een spiegel kan voorhouden. Ze durven zich kwetsbaar op te stellen, mede doordat ik zelf open ben.

In 2015 heb ik de omslag van een grotendeels onbewust naar een bewust leven gemaakt. Dat was toen hard nodig: ik vertoonde diverse signalen van een dreigende burn-out. Oude gedragspatronen werkten niet meer. Met goede hulp, veel reflectie en het opruimen van oud zeer heb ik mijn kracht weer hervonden. De grootste stap heb ik vervolgens gezet tijdens mijn coaching opleiding; daar ontdekte ik een allesoverheersende belemmerende overtuiging die al rond mijn geboorte was ontstaan. Die mindset heb ik weten om te buigen!

Termen als rust, sensitief en doortastend kenmerken mijn stijl van coachen. Mijn waarneming en reflectie op alle niveaus gebruik ik om bij cliënten zelfbewustzijn te creëren, die de basis is voor de ontwikkeling waar zij naar streven.

Ik ben Erkend Coach bij de StiR en gecertificeerd talent professional bij TMA.


Au Bord du Chemin

Linda Hennig-Wijmer

Oranjelaan 19
2281 GA Rijswijk

Lid van beroepsvereniging

Ken jezelf, leef jezelf! Ik coach je naar een betere balans.