Ken jezelf, leef jezelf! Ik coach je naar bewuster leven en werken

Linda Hennig-Wijmer
Rijswijk

Jezelf goed kennen is de basis van een gelukkig leven. Ik bied je een veilige ruimte om stil te staan bij wat je voelt, denkt, doet en verlangt. Om zo uiteindelijk dichter bij jezelf te komen en de verandering die je beoogt te bereiken.

Jezelf goed kennen is de basis van een gelukkig leven. Als je leeft en werkt in overeenstemming met wie je bent, kun je je natuurlijke talenten optimaal benutten en keuzes maken die écht bij jou passen. Dat gun ik iedereen.

Als life coach bied ik een veilige ruimte om stil te staan bij wat je voelt, denkt, doet en verlangt. Wat ik nodig heb om met je te werken is jouw bereidheid om in beweging te komen. Samen gaan we op reis. Onderweg reflecteer je op jezelf, doe je waardevolle inzichten op en verken je nieuwe afslagen. Om zo uiteindelijk dichter bij jezelf te komen.

De vragen waarmee mensen bij me komen zijn heel verschillend en zowel persoonlijk als werkgerelateerd. Op een warme, inlevende manier coach ik je naar meer balans in hoofd, hart en lijf. Ik maak hierbij gebruik van verschillende werkvormen die je letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. Om goed zicht te krijgen op je talenten werk ik ook veel met de TMA talententest (Talenten Motivatie Analyse). Bewustwording is het doel zodat je beter begrijpt hoe je zelf het stuur in handen kan nemen.

Voorbeelden van coachthema's:

 • Situaties lijken mij steeds te overkomen; ik wil meer invloed hebben.
 • Ik wil graag effectiever zijn in gesprekken, beter tot de kern komen.
 • Ik ben emotioneel snel geraakt en kan dingen niet goed loslaten.
 • Mijn hoofd maakt overuren; ik zoek een betere balans in wat ik denk en voel.
 • Ik wil leren hoe ik mijn grenzen beter kan aangeven.

Over Linda Hennig-Wijmer

De coaching praktijk Au Bord du Chemin is door mij gestart in 2018. Van origine ben ik een HR vakvrouw met passie voor verbinding en voor ontwikkeling. 

Als coach onderscheid ik me door gewoon mezelf te zijn: iemand die vanuit oprechte belangstelling in een ander goed luistert en observeert. Die vanuit een sterk gevoel anderen weer in contact brengt met zichzelf, zodat zij hun natuurlijke balans weer vinden.
Klanten voelen zich snel vertrouwd bij me. Ze ervaren rust, maar zien ook dat ik een spiegel kan voorhouden. Ze durven zich kwetsbaar op te stellen, mede doordat ik zelf open ben.

Termen als rust, sensitief en doortastend kenmerken mijn stijl van coachen. Mijn waarneming en reflectie op alle niveaus gebruik ik om bij cliënten zelfbewustzijn te creëren, die de basis is voor de ontwikkeling waar zij naar streven.

 • Geboren (in 1964) en getogen in Rotterdam.
 • Getrouwd met Hans, moeder van 2 volwassen dochters.
 • In de westerse astrologie een leeuw, in de oosterse een draak, in Human Design een Reflector.
 • 25 jaar HR-advies ervaring in bedrijfsleven en overheid.
 • Focus op verbinding, coaching en ontwikkeling.
 • Ik ben Erkend Coach bij de StiR en gecertificeerd talent professional bij TMA.


Au Bord du Chemin

Linda Hennig-Wijmer

Oranjelaan 19
2281 GA Rijswijk

Lid van beroepsvereniging

Ken jezelf, leef jezelf! Ik coach je naar bewuster leven en werken