Foto met impact

Ingrid Vente Art to Connect
Den Haag

Wil je levendigheid in je profielfoto? Een foto met meer impact. Laat jezelf zien, bewust even anders, namelijk authentiek! Met deze serie maak je direct verbinding met jouw klant.

Speciaal voor Bewust Den Haag leden bied ik een portret fotoshoot aan voor 99 euro. 

Neem contact met mij op, dan maken we snel een afspraak. Vooraf hoor ik wat jouw wensen zijn, daarna gaan we samen op pad op de afgesproken locatie. Er zijn verschillende fijne plekken waar ik werkzaam ben en ik sta open voor suggesties. Na de levendige shoot ontvang je binnen enkele dagen een serie foto's in hoge resolutie die je meteen kan gebruiken. Plug and Play! De foto's zijn geschikt voor op je website, in nieuwsbrieven, als headers, op social media en denk ook aan de Bewust Den Haag website. (Ik hoorde overigens in de wandelgangen dat ze het zeer goed doen op de verschillende datingsites ;-)

Tijdens de shoot geef ik je nog een aantal tips over wat je nog meer kan doen met jouw foto!

Let's meet!

Voorwaarden: deze actie is geldig in de maanden september en oktober 2023. Locatie binnen Den Haag. Excl. 21% BTW.

Over Ingrid Vente Art to Connect

Ik ben afgestudeerd in de richting Autonome Kunst, Ruimtelijk en Fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) waar ik na 6 jaar onderwijs het vak als kunstenaar voor de volle 100% ben gaan uitoefenen. Al van jongs af aan ben ik omringd door ondernemers, mijn vader is klokkenmaker en we hebben een winkel gehad in Wassenaar. Als mijn moeder in deze tijd jong was geweest, was zij ongetwijfeld interieurontwerpster geworden en was wellicht één van de eerste vrouwen in Nederland met een vintage winkel. Door mijn jarenlange ervaring met de detailhandel heb ik precies genoeg ‘sales skills’ ontwikkeld om er leuk mee te spelen, heb ik een volle hand mensenkennis opgedaan, ben ik op een prettige manier service gericht en voel ik me dus als een vis in het water als creatief ondernemer.

Naast het kunstenaarschap doe ik veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, een interesse die goed past binnen mijn bedrijf Art to Connect. Deze drie pijlers passen me als een jas waar ik nog veel in kan groeien en daar houd ik van, dus ik geniet nog iedere dag van mijn werk en dat zie je terug!


Art to Connect

Ingrid Vente

Vlierboomstraat 412
2564 JK Den Haag

Foto met impact