Privacy statement

Bewust Den Haag verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Den Haag wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Den Haag werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Den Haag (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Den Haag / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Den Haag?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Den Haag verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Den Haag verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Den Haag. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Den Haag, kan Bewust Den Haag aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Den Haag verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Den Haag verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Den Haag gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Den Haag slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Den Haag maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Den Haag verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Den Haag blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Den Haag het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Den Haag onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Den Haag gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Den Haag vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Den Haag. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Den Haag niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Den Haag heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Den Haag en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Den Haag is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Den Haag behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Den Haag, gevestigd in Den Haag en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Den Haag

Onze Professionals

Gabriella van der Linden

Communicatie en presentatie
Woorden die werken: jouw bedrijf écht onder de aandacht.

Werkwoordwinkel
Gabriella van der Linden
Den Haag

Jet Centeno

Familie- en systeemopstellingen
Systemische coaching en opstellingen voor vragen over familie, liefde & werk

Centeno Coaching
Jet Centeno
Den Haag

Laura Minneboo

Coaching - Diverse Coaching
KRACHTSESSIE | verandering in een handomdraai

Krachtsessie
Laura Minneboo
Den Haag

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Je hart thuisbrengen | Chi Neng qigong voor bewust en ontspannen leven

Je hart thuisbrengen
Saskia Hommes
Den Haag

Zelfrealisatie
Innerlijk kind Coaching, Energieke gesprekken en Healing

Coachpraktijk de Prachtveer
Olga Slot
Nootdorp

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstraining | individuele mindfulnesscoaching en counselling

IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer
Esther van der Sluis
Zoetermeer

Mindfulness & Compassie
Stiltewandelingen, Verwonderwandelingen, Bewegingsmeditaties

Dreamel Moving & Mind
Pauline Memelink
Den Haag

Coaching - Loopbaancoaching
Met Talentanalyse ontdek je welk werk echt bij je past!

Astrid Spanjaardt Coaching
Astrid Spanjaardt
Den Haag

Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaancoaching

Pels Loopbaantrajecten
Sheila Pels
Den Haag

Rituelen en Ceremonies
Rituelen rond belangrijke overgangsmomenten

Ruimte voor Rituelen
Marion Kuipéri
Den Haag

Dans & Beweging
Biodanza & Stem

Bloeiende Stem - Sarah Mareels
Sarah Mareels
Den Haag

Kunst
Kunstzinnige miniportretsessies in de adembenemende natuur

Charlie Taylor Photography
Charlie VS Taylor
Voorburg

Relatietherapie
De Relatiescan De online methode bij relatieproblemen als zelfhulp en voor professionals.

Van-Elkaar
Annette Teunissen
Den Haag

Mindfulness & Compassie
Een dag zonder oordeel

Een dag zonder oordeel
Naomi, Richelle, Eline
Zoetermeer

Psychologische hulp
Ik help je op weg kortdurende psychologische hulp

psychologenpraktijk Marian Musters
Marian Musters
Den Haag

Coaching - Lifecoaching
Wil jij in je kracht staan, je plek innemen en gezien worden? | Den Haag

Centeno Coaching
Jet Centeno
Den Haag

Coaching - Lifecoaching
Familierelaties en persoonlijke groei

Levensecht
Leontien van der Plas
Den Haag

Familie- en systeemopstellingen
systemisch werk/ begeleiding bij HSP en autisme

Feelingfeelings
Lianne Kortleve
S-gravenzande

Opleiding en Training
Tarot Cursussen

Triade Travel, Medium en Therapy
Caroline Dekker
Zoetermeer

Coaching - Leiderschapscoaching
ervaren executive coach

Je bent beter dan je denkt / Coachen met film
Robbert Braak
Den Haag

Creativiteit
Viltkunst / viltworkshops en grafisch ontwerpen

Zenzovoort
Anneke Zwolsman-Westing
Den Haag

Healing en reading
Door reading en healing breng je de oorzaak van je klachten in beweging

Resight
Rooz Steenks
Delft

Familie- en systeemopstellingen
Individuele familie- en ziekteopstellingen

Resight
Rooz Steenks
Delft

Natuur, Tuin en Landschap
Permacultuurcentrum den Haag

Permacultuur Nu!
Menno Swaak
Den Haag

Verhuur Accommodaties
Grand Café Utopie

Grand Café Utopie
Marco van Duijn
Den Haag

Creativiteit
(her)Ontdek fantasie en talent via schilderen

ArtShareMR
Mariska Mallee
Rijswijk

Mindfulness & Compassie
Mindfulness, (Zelf)Compassie en ACT Den Haag. Trainingen, workshops, stiltedagen en individuele traj

AyniSpirit
Ineke Moers
Den Haag

Psychosociale therapie
Opstellingen vanuit 9 essentiële Levensthema’s Samenvatting:

Familieopstellingen Den Haag
Margje Tiemstra
Den Haag

Verhuur Accommodaties
Cadeauwinkel met koffiecorner voor gebak en lunch, en ruimte voor workshops of bijeenkomsten

Cosy Cosas
Patricia Van Schaik
Rijswijk

Acupunctuur
Acupunctuur

Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu en Do-In
Marlies Koot
Den Haag

Coaching - Wandelcoaching
Be Essence - bezield leven

Be Essence
Saskia Willockx
Voorburg

Permacultuur
Moestuinieren aan de Keukentafel

Moestuinieren aan de Keukentafel
Gabriella van der Linden
Den Haag

Yoga
Individuele Do-In yogasessies en sessies voor moeder en dochter (vanaf 8 jr.) samen

KLAAR Integratieve Psychotherapie Den Haag
Claartje de Smit
Den Haag

Coaching - Lifecoaching
Tarot Coach

IMYY Tarot
Imke Gaiser Verhaeren
Voorburg

Stressmanagement
Chronische klachten aanpakken

Samson Maatwerk B.V. /praktijk De Lianen
Hans Samson
Den Haag

Communicatie en presentatie
Albedo Communicatie - Het bureau met Passie voor Promotie!

Albedo communicatie
Séphine Laros
Delft

Familie- en systeemopstellingen
Familie- en Systeemopstellingen - liefde als helende kracht

Familieopstellingen Den Haag
Margje Tiemstra
Den Haag

Opleiding en Training
Voice Dialogue

Familieopstellingen Den Haag
Margje Tiemstra
Den Haag

Retraites
Time-outs die time-ins zijn: wandelende herontdekkingsreizen Sardinië en Den Haag

KeepAliveWalks
Samuele Pitzalis
Den Haag

Rouw- en verliesbegeleiding
De weg naar een nieuwe toekomst

Resight
Rooz Steenks
Delft

Medium
Medium / Healer / Reader

The2Worlds
Anja van Mierlo
Den Haag

Opleiding en Training
Esperanto, brug tussen alle culturen

Internationaal Esperanto-Instituut
Den Haag

Sjamanisme
Sjamanisme; de reis naar je zelf.

Manoa.nu Natuurgeneeskunde
Nanna Nicole Ros
Den Haag

Kunst
Photo Art voor website en bedrijf

Charlie Taylor Photography
Charlie VS Taylor
Voorburg

Kunst
kunst beleven

ArtShareMR
Mariska Mallee
Rijswijk

Natuurgeneeskunde
Regenesis therapeut, sjamanistisch ademwerk access The Bars facilitator en spirituele coach

praktijk Ayla
Mariska Zandbergen
Zoetermeer

Grafisch- en Webdesign
Een mooie goed vindbare website in WordPress

JPwebsites
Joep Poulssen
Rijswijk

Reizen & Vakanties
Over water en wijn: spirituele rondreis door Israel.

Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke Duys
Den Haag

Communicatie en presentatie
Ruudhanou.com/Othertongue

Othertongue.com
Ruud Hanou
Den Haag

Coaching - Loopbaancoaching
Lifecoaching & Loopbaancoaching

Inveni Coaching, Training en Advies
Carina van Silfhout
Den Haag

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag