Privacy statement

Bewust Den Haag verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Den Haag wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Den Haag werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Den Haag (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Den Haag / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Den Haag?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Den Haag verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Den Haag verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Den Haag. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Den Haag, kan Bewust Den Haag aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Den Haag verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Den Haag verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Den Haag gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Den Haag slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Den Haag maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Den Haag verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Den Haag blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Den Haag het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Den Haag onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Den Haag gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Den Haag vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Den Haag. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Den Haag niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Den Haag heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Den Haag en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Den Haag is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Den Haag behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Den Haag, gevestigd in Den Haag en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Den Haag

Onze Professionals

Pauline Memelink

Dans & Beweging
Mindful Bewegen, Bartenieff Fundamentals, Bewegingsexpressie

Dreamel Moving & Mind
Pauline Memelink
Den Haag

Charlotte Warner

Eten & Drinken
Proeverij, diner en lunch

De Bourgondische Diëtist
Charlotte Warner
Den Haag

Gabriella van der Linden

Communicatie en presentatie
Woorden die werken: jouw bedrijf écht onder de aandacht.

Werkwoordwinkel
Gabriella van der Linden
Den Haag

Zelfrealisatie
Stemexpressie - Oerzang - Helende stem

Stemexpressie en Persoonlijke Ontwikkeling
Marius Engelbrecht
Den Haag

Centra voor Gezondheidszorg
Ruimte aan Zee - Natuurlijk Gezondzijnscentrum Scheveningen

Ruimte aan Zee
Nanna Nicole Ros
Den Haag - Scheveningen

Hypnotherapie
Therapeutische begeleiding bij o.m. burn-out, depressie, angst en relatieproblemen.

KLAAR Integratieve Psychotherapie Den Haag
Claartje de Smit
Den Haag

Kunst
Expositie-organisatie

Charlie Taylor Photography
Charlie Taylor
Voorburg

Voedingsadvies & Coaching
Voedingsdeskundige, diëtist, gezondheidscoach

De Bourgondische Diëtist
Charlotte Warner
Den Haag

Coaching - Diverse Coaching
Individuele coaching en counselling

IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer
Esther van der Sluis
Zoetermeer

Kunst
Fotografie: kunstzinnige communicatie

Charlie Taylor Photography
Charlie Taylor
Voorburg

Natuurgeneeskunde
Voeding op maat voor jou, chakra's in balans, aura, zelfherstellend vermogen optimaliseren.

Molendier
Georgine Mol
Zoetermeer

Familie- en systeemopstellingen
Moeders en dochters, “Heel en beleef de magische kracht in je vrouwenlijn”

Feelingfeelings
Lianne Kortleve
's-Gravenzande

Kunst
Kunstenares Multidisciplinair en gerelateerde maatschappelijke activiteiten

Iris Luhrman
Den Haag

Coaching - Lifecoaching
Van verlangen naar werkelijkheid in 5 sessies

Zijnsgewijs Coaching
Carmen Cools
Landgoed Ockenburgh (den Haag)

Eten & Drinken
Het is Groen Toeven in Dekkershoeve

Partycentrum Dekker's Hoeve
Elkie Jordans
Voorburg

Verhuur Accommodaties
Grand Café Utopie

Grand Café Utopie
Marco van Duijn
Den Haag

Ademtherapie
Happiness Programma

Stichting Art of Living Nederland
Lucia Vieira
Den Haag

Natuur, Tuin en Landschap
Groene oplossingen voor een duurzaam Den Haag

Smaak voor Groen
Mark van Duijn
Den Haag

Coaching - Lifecoaching
Familierelaties en persoonlijke groei

Levensecht
Leontien van der Plas
Den Haag

Coaching - Wandelcoaching
Natuur- en Netwerkcoaching |verbonden met de natuur

Natuur Verbindt
Karlien van Haagen
Den Haag

Natuur, Tuin en Landschap
Permacultuurcentrum den Haag

Permacultuur Nu!
Menno Swaak
Den Haag

Coaching - Diverse Coaching
KRACHTSESSIE | verandering in een handomdraai

Krachtsessie
Laura Minneboo
Den Haag

Kunst
kunst beleven

ArtShareMR
Mariska Mallee
Rijswijk

Natuurgeneeskunde
Regenesis therapeut, sjamanistisch ademwerk access The Bars facilitator en spirituele coach

praktijk Ayla
Mariska Zandbergen
Zoetermeer

Zelfrealisatie
Intuïtief Schrijven

Sarah Muiderman - Intuïtief Schrijven
Sarah Muiderman
Den Haag

Psychosociale therapie
Hoog sensitief/ autisme

Feelingfeelings
Lianne Kortleve
's-Gravenzande

Natuur, Tuin en Landschap
Heempark, pluk- en moestuinen, kinderboerderij

Pluk! Den Haag
Pluk
Den Haag

Reizen & Vakanties
Over water en wijn: spirituele rondreis door Israel.

Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke Duys
Den Haag

Eten & Drinken
Biologische lunchroom

Pluk! Den Haag
Pluk
Den Haag

Zwangerschapsbegeleiding
Mindfulness bij Zwangerschap, Bevalling en Moederschap

Mind in Geboorte
Irena Veringa
Den Haag

Eten & Drinken
Voedsellokaal De Gymzaal

Voedsellokaal De Gymzaal
.
Den Haag

Muziek & Zang
authentiek zingen & klank maken, jouw geluid, jouw kracht!

zangeres - vocal coach - creative advisor
Julie Scott
Den Haag

Familie- en systeemopstellingen
Systemische coaching en opstellingen voor vragen over familie, liefde & werk

Centeno Coaching
Jet Centeno
Den Haag

Psychotherapie
Psychotherapie

Elquirin
Louis Crijns
Den Haag

Coaching - Lifecoaching
Personality Coach

Infinity Power
Patricia Leenaarts
Wateringen

Psychotherapie
integratieve psychotherapie & coaching

Heidi Vijverberg, therapie & coaching
Heidi Vijverberg
Den Haag

Medium
Medium / Healer / Reader

The2Worlds
Anja van Mierlo
Den Haag

Coaching - Lifecoaching
Sterk In Autisme

Sterk In Autisme
Lesley Piccardt
Den Haag

Verhuur Accommodaties
Madal Bal Zaalverhuur

Madal Bal
Pradeep Hoogakker
Den Haag

Healing en reading
Door reading en healing breng je de oorzaak van je klachten in beweging

Resight
Rooz Steenks
Delft

Psychologische hulp
Therapeutische begeleiding bij o.m. burn-out, depressie, angst en relatieproblemen.

KLAAR Integratieve Psychotherapie Den Haag
Claartje de Smit
Den Haag

Mindfulness & Compassie
Stiltewandelingen, Verwonderwandelingen, Bewegingsmeditaties, Mindfulness

Dreamel Moving & Mind
Pauline Memelink
Den Haag

Sjamanisme
Met Hart en Ziel: basiscursus sjamanisme

Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke Duys
Den Haag

Kunst
Leer de kunst van Japanse kalligrafie en Japanse taal!

Maki Japanse Kalligrafie
Maki Uda
Den Haag

Opleiding en Training
Marketing die bij je past. Ontdek hoe je zelf jouw bedrijf met plezier in de markt zet.

Werkwoordwinkel
Gabriella van der Linden
Den Haag

Kunst
Chinese kalligrafie en Guzheng-cursus

Y.M. Kunstnijverheid
Mingyan Li
Den Haag

Winkels
Madal Bal Natuurvoedingswinkel

Madal Bal
Pradeep Hoogakker
Den Haag

Sjamanisme
Sjamanisme; de reis naar je zelf.

Manoa.nu Natuurgeneeskunde
Nanna Nicole Ros
Den Haag

Kinesiologie
Balans- & allergiebehandelingen

Pure Being, praktijk voor innerlijke groei
Marjolein Zeelenberg
Voorburg

Dans & Beweging
Biodanza, de dans van het leven

Biodanza 4 happiness
Hannie Burgmeijer
Den Haag

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!