Privacy statement

Bewust Den Haag verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Den Haag wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Den Haag werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Den Haag (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Den Haag / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Den Haag?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Den Haag verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Den Haag verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Den Haag. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Den Haag, kan Bewust Den Haag aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Den Haag verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Den Haag verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Den Haag gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Den Haag slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Den Haag maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Den Haag verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Den Haag blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Den Haag het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Den Haag onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Den Haag gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Den Haag vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Den Haag. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Den Haag niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Den Haag heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Den Haag en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Den Haag is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Den Haag behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Den Haag, gevestigd in Den Haag en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Den Haag

Onze Professionals

Jet Centeno

Coaching - Lifecoaching
Wil jij in je kracht staan, je plek innemen en gezien worden? | Den Haag

Centeno Coaching
Jet Centeno
Den Haag

Marion Kuipéri

Rituelen en Ceremonies
Rituelen rond belangrijke overgangsmomenten

Ruimte voor Rituelen
Marion Kuipéri
Den Haag

Leontien van der Plas

Familie- en systeemopstellingen
Familieopstellingen voor persoonlijke, familie of werkgerelateerde vragen

Levensecht
Leontien van der Plas
Den Haag

Coaching - Lifecoaching
spiritueel psycholoog Den Haag

psychologenpraktijk Marian Musters
Marian Musters
Den Haag

Persoonlijke verzorging
Schoonheidssalon voor Natuurlijke Huidverzorging en Kleurenanalyse

Salon Leeuwerik
Sylvia Jackie Warmenhoven
Den Haag

Mindfulness & Compassie
Mindfulness, (Zelf)Compassie en ACT Den Haag. Trainingen, workshops, stiltedagen en individuele traj

AyniSpirit
Ineke Moers
Den Haag

Kunst
kunst, Illustraties en grafisch ontwerp

H-SWAEP creative studio
Hans Swaep
Den Haag

Eten & Drinken
Proeverij, diner en lunch

De Bourgondische Diëtist
Charlotte Warner
Den Haag

Verhuur Accommodaties
Madal Bal Zaalverhuur

Madal Bal
Pradeep Hoogakker
Den Haag

Stressmanagement
Trainer Hormoonfactor - meer ontspanning en energie door je hormonen in balans te brengen

Fit & Fabulous Moms
Johanne Bade
Zoetermeer

Zelfrealisatie
Be Essence - praktijk voor bezieling en verbinding

Be Essence
Saskia Willockx
Voorburg

Creativiteit
Viltkunst / viltworkshops en grafisch ontwerpen

Zenzovoort
Anneke Zwolsman-Westing
Den Haag

Orthomoleculaire therapie
In verbinding met jouw natuur.

Manoa.nu Natuurgeneeskunde
Nanna Nicole Ros
Den Haag

Shiatsu Therapie
Persoonlijke ontwikkeling

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling
Regina Cove
Den Haag

Stressmanagement
Happiness programma

Stichting Art of Living Nederland
Lucia Vieira
Den Haag

Verhuur Accommodaties
Grand Café Utopie

Grand Café Utopie
Marco van Duijn
Den Haag

Hypnotherapie
Hypnotherapie

Elquirin
Louis Crijns
Den Haag

Kunst
Kunstzinnige miniportretsessies in de adembenemende natuur

Charlie Taylor Photography
Charlie VS Taylor
Voorburg

Voedingsadvies & Coaching
Voedingsdeskundige, diëtist, gezondheidscoach

De Bourgondische Diëtist
Charlotte Warner
Den Haag

Reiki en magnetiseren
Jikiden REIKI Station

Jikiden REIKI Station
Aleyda Santos
Den Haag

Coaching - Diverse Coaching
Be Essence - mentale, emotionele en spirituele coaching

Be Essence
Saskia Willockx
Voorburg

Verhuur Accommodaties
Cadeauwinkel met koffiecorner voor gebak en lunch, en ruimte voor workshops of bijeenkomsten

Cosy Cosas
Patricia Van Schaik
Rijswijk

Healing en reading
Door reading en healing breng je de oorzaak van je klachten in beweging

Resight
Rooz Steenks
Delft

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Je hart thuisbrengen | Chi Neng qigong voor bewust en ontspannen leven

Je hart thuisbrengen
Saskia Hommes
Den Haag

Familie- en systeemopstellingen
Individuele familie- en ziekteopstellingen

Resight
Rooz Steenks
Delft

Coaching - Diverse Coaching
KRACHTSESSIE | verandering in een handomdraai

Krachtsessie
Laura Minneboo
Den Haag

Natuur, Tuin en Landschap
Groene oplossingen voor een duurzaam Den Haag

Smaak voor Groen
Mark van Duijn
Den Haag

Mindfulness & Compassie
Stiltewandelingen, Verwonderwandelingen, Bewegingsmeditaties

Dreamel Moving & Mind
Pauline Memelink
Den Haag

Coaching - Kindercoaching
Kindercoaching zonder het Kind zelf te belasten

Coachpraktijk de Prachtveer
Olga Slot
Nootdorp

Communicatie en presentatie
Albedo Communicatie - Het bureau met Passie voor Promotie!

Albedo communicatie
Séphine Laros
Delft

Permacultuur
Moestuinieren aan de Keukentafel

Moestuinieren aan de Keukentafel
Gabriella van der Linden
Den Haag

Stressmanagement
Individuele stresscoaching en stresscounselling

IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer
Esther van der Sluis
Zoetermeer

Medium
Medium / Healer / Reader

The2Worlds
Anja van Mierlo
Den Haag

Psychologische hulp
Therapeutische begeleiding bij o.m. burn-out, depressie, angst en relatieproblemen.

KLAAR Integratieve Psychotherapie Den Haag
Claartje de Smit
Den Haag

Dans & Beweging
Move IN body ~ Dans, beweging & stilte

Praktijk Rianne Baak
Rianne Baak
Den Haag

Sjamanisme
Sjamanisme; de reis naar je zelf.

Manoa.nu Natuurgeneeskunde
Nanna Nicole Ros
Den Haag

Coaching - Diverse Coaching
Individuele coaching en counselling

IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer
Esther van der Sluis
Zoetermeer

Zelfrealisatie
Stemexpressie - Oerzang - Helende stem

Stemexpressie en Persoonlijke Ontwikkeling
Marius Engelbrecht
Den Haag

Verhuur Accommodaties
Verhuur training- en workshoplocatie

Het Gouden Huis
Davinia & Patrick Wesdorp
Poeldijk (direct grenzend aan Den Haag)

Coaching - Lifecoaching
Personality Coach

Praktijk Infinity
Patricia Leenaarts
Wateringen

Kunst
Leer de kunst van Japanse Kalligrafie, een van de meest spirituele en krachtige kunstvormen!

NYX
Maki Uda
Den Haag

Natuurgeneeskunde
Voeding op maat voor jou, chakra's in balans, aura, zelfherstellend vermogen optimaliseren.

Molendier
Georgine Mol
Zoetermeer

Coaching - Lifecoaching
Familierelaties en persoonlijke groei

Levensecht
Leontien van der Plas
Den Haag

Ademtherapie
Happiness Programma

Stichting Art of Living Nederland
Lucia Vieira
Den Haag

Kunstzinnige therapie
Beeldende begeleiding, coaching en workshops voor volwassenen en ouderen

Agnes Kunstzinnige Therapie. Voor volwassen therapie, coaching en workshops.
Agnes Hulleman
Den Haag

Opleiding en Training
Esperanto, brug tussen alle culturen

Internationaal Esperanto-Instituut
Den Haag

Psychologische hulp
Psychologische hulp

Elquirin
Louis Crijns
Den Haag

Opleiding en Training
Basiscursus Focusing

Focusavondenutrecht
Adam de Jong
Den Haag

Natuur, Tuin en Landschap
Bijzondere tuinontwerpen met een vrouwelijk oog voor detail

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen
Hedwig Bijl
Den Haag

Natuurgeneeskunde
Regenesis therapeut, sjamanistisch ademwerk access The Bars facilitator en spirituele coach

praktijk Ayla
Mariska Zandbergen
Zoetermeer

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag