Jai Ambe Regressie- en Reïncarnatie therapie

Jai Ambe
Den Haag

Regressie- en reïncarnatietherapie is een moderne vorm van psychotherapie, waarbij je aan de directe oorzaak van je probleem werkt door onverwerkte, mogelijk onbewuste gebeurtenissen alsnog te verwerken.

Onverwerkte gebeurtenissen

Problemen vinden hun oorsprong in onverwerkte gebeurtenissen. Dat is het eenvoudige uitgangspunt van Regressie - en Reïncarnatietherapie. Deze gebeurtenissen kunnen worden opgespoord in het onderbewuste, waardoor je ze kunt herbeleven. Door die herbeleving ontstaat er ontlading van emoties en fysieke pijnen, een bevrijdende ervaring.

Dit bevrijdende effect wordt versterkt wanneer je je bewust wordt hoe in de onderliggende thematiek zich steeds weer hetzelfde probleem herhaalt. Met dit inzicht kun je jezelf transformeren en worden wie je werkelijk bent.

Over Jai Ambe

Ik ben ruim 20 jaar al advocaat. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik later mensen wilde helpen om gerechtigheid te vinden. Mijn betrokkenheid bij cliënten is dan ook groot. Ik vind het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot betaalbare rechtshulp en verleen daarom ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand rechtshulp. Ik houd mij bezig met familiezaken, strafzaken en psychiatrisch patientenrecht.

Nu heb ik ook een regressie- en reïncarnatiepraktijk. Als advocaat kom ik regelmatig mensen tegen die door het leven getekend zijn en soms zodanig emotioneel of psychisch gehavend zijn dat men niet weet hoe een plek te geven aan alles wat men meemaakt of heeft meegemaakt. De gevolgen van deze trauma’s blijven de mensen achtervolgen. Deze mensen komen vaak vast te zitten in een bepaald gedachtenpatroon en komen daarom niet verder in hun leven. Het kan gaan om verschillende zaken, zoals bijvoorbeeld geen nee kunnen zeggen tegen de werkgever of tegen mensen die veel van je vragen, angsten, fobieën, burn out, emotie-eten, depressieve gevoelens, enzovoorts. Ik voelde het als een nieuwe missie om deze mensen hiermee te helpen. Ik ben nu ook gecertificeerd regressie- en reïncarnatietherapeut.  


Jai Ambe

Nanda Baldew

Oostergosingel 2
2548 NV Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Jai Ambe Regressie- en Reïncarnatie therapie