praktijk voor persoonlijke groei en lichaamsbewustwording

Ingrid Schippers
Den Haag

Nan Yar - Wie Ben Ik en de Lichaamstaal van Levenskracht. Levensreis begeleiding en Energetische Therapie. Pelgrimcirkels, Individuele sessies, Engels - en Nederlandstalig

Als Nan Yar levensreiziger ga je op zoek naar de antwoorden die diep van binnen al 'ter inzage' aanwezig zijn. Tel er een passende dagelijkse routine van energetische lichaamsoefeningen bij op, en je creëert een bedding om jezelf in te zijn.   

Ongeacht leeftijd, culturele achtergrond of status, heeft ieder mens een uniek potentieel, waarmee in vrijheid van keus en met bezieling een eigen leven wordt gecreeërt. 

Zowel in Nan Yar - Wie Ben Ik als de Lichaamstaal van Levenskracht pelgrimcirkels en individuele sessies,  komen 10 vormen van bewustwording aan bod, waarmee je binnen je eigen grenzen en mogelijkheden met je persoonlijke unieke uitdagingen, inzichten, gaven en hulpbronnen aan de slag gaat.  

78 kaarten om van je wereld een betere plek te maken, met je eigen verteller als gids & spelen met lichaamseigen energiebronnen die op elk gewenst moment beschikbaar zijn.

 

 

 

Over Ingrid Schippers

Mijn naam is Ingrid Schippers en mijn huidige plek op aarde is de internationale samenleving van Den Haag. De rode draden in mijn leven zijn het schrijversschap en persoonlijke groei.

Een zoektocht naar balans en de diepere lagen van wat de mens in letterlijke en overdrachtelijke zin beweegt, bracht me vanaf jonge leeftijd naar een scala van opleidingen en projecten op het gebied van yoga, energetische geneeskunde, droomwerk en levens- en stervensbegeleiding in Europa, Azië en de Verenigde staten 

In 2019 ging ik nog een keer terug naar school en volgde op de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht de kopstudies Transpersoonlijke Counseling en Energetische Therapie, wat een impuls gaf aan mijn Nan Yar -Wie Ben Ik en Lichaamstaal van Levenskracht praktijk, die ik in eerste instantie naast mijn andere werkzaamheden ontplooide en die nu mijn onverdeelde aandacht heeft.

In het verlengde van deze 'energycounseling' praktijk heb ik ook mijn oude liefde voor kleinkunst weer opgepakt en ben geïnspireerd aan de slag met een muzikaal project en het thema 'weten wie je bent'.   

wordt vervolgd .....

 

 

 

     

 

 


Ingrid Schippers

Ingrid Schippers

Menninckstraat 140
2583 BT Den Haag

praktijk voor persoonlijke groei en lichaamsbewustwording