Wie zijn we?

Bewust Den Haag

Bewust Den Haag

Bewust Den Haag, dat zijn we samen. Een lokaal netwerk van de fijnste winkels, praktijken, ondernemers en organisaties. Samen staan we sterk om anderen in Den Haag en omgeving, inclusief Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer, te inspireren tot bewust, gezond en gelukkig leven, en brengen we onze activiteiten onder de aandacht van iedereen die ook de wereld een beetje mooier wil maken – of gewoon de beste keuzes wil maken om prettig te leven. 

Coördinator

Coördinator

Gabriella van der Linden is coördinator en inspirator van Bewust Den Haag. Ondernemer, keramist en docent met een groen atelier, haar winkel bij Pluk! Den Haag, Werkwoordwinkel en Moestuinieren aan de Keukentafel. Met een groot hart voor groen en duurzaam leven brengt ze het liefst de aangesloten organisaties en professionals op een betrokken manier onder de aandacht, en organiseert ze met anderen binnen Bewust Den Haag de dingen die ertoe doen voor de aarde en de mensen erop.

Zorgen dat jij de winkel, de organisatie of de professional vindt die bij jouw manier van denken past, zorgen dat steeds meer mensen enthousiast uitdragen hoe de dingen anders kunnen. Net zolang tot juist die dingen de standaard vormen.

Meer weten? Neem contact op!

Assistent-Coördinator

Assistent-Coördinator

Tanja Rudenko is assistent-coördinator van Bewust Den Haag. Enthousiast en betrokken organiseert ze onze offline activiteiten, zowel voor aangesloten ondernemers en organisaties als voor de lezers van de nieuwsbrief. Denk aan ondernemersworkshops en netwerkborrels. Daarnaast werkt ze als danseres bij Dedae, het Dutch Eurythmy Dance Ensemble en taama.art, geeft ze bewegingsworkshops, werkt ze als fotograaf en begeleidt ze performances en projecten.

Meer weten? Neem contact op via tatjana.rudenko AT mail DOT com

Webbeheerder

Webbeheerder

Erwin Bot ontwerpt en beheert met zijn ZZPstudio de Bewust Netwerk websites in Nederland, dus ook die van Bewust Den Haag, én de landelijke Bewust Agenda en Bewust Netwerk
Meer weten of hulp nodig? Bel 0573 - 849 007 of mail erwin AT zzpstudio DOT nl.