Lichaamsgerichte kindercoaching - Kom tot bloei van binnenuit!

Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke
Den Haag

Als lichaamsgerichte kindercoach ondersteun ik kinderen om hun 'ik-kracht' te vergroten zodat ze van binnenuit tot bloei kunnen komen en praktische handvatten hebben om krachtig te blijven.

Ik ben opgeleid als helend kindercoach en begeleid kinderen bij het hervinden van hun eigen kracht en geluk. Hierbij hanteer ik een holistische coachvisie. Ik coach niet alleen op het mentale en emotionele stuk, maar zet ook een combinatie van voetreflexmassage en reiki in om fysieke, spirituele en energetische blokkades op te lossen. Daarnaast werk ik met creatieve werkvormen en visualisaties zodat ze in contact komen met hun innerlijke hulpbronnen. Van daaruit worden ze weer krachtig en kunnen ze zich weer verbinden met zichzelf en hun omgeving. Ze komen van binnenuit tot bloei! 

Naast kinderen, begeleid ik ook ouders en andere volwassenen op het gebied van lichaamsgerichte coaching en geef ik workshops.

Over Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke

Als kind was ik al een vraagbaak en luisterend oor voor de mensen om mij heen. Dankzij de gesprekken die we voerden en mijn sterke intuïtie, kwam er vaak een inzicht en konden ze weer verder. Daar werd ik blij van! Toch koos ik voor een studie en carrière in de communicatie waarbij verandercommunicatie en coaching al snel mijn specialiteit werden.

Toen ik (hoog gevoelige) kinderen kreeg, (her)ontdekte ik mijn eigen gevoeligheid, intuïtie en helend vermogen. Dit werd aangewakkerd door de beoefening van yoga, mindfulness en ademwerk. Ook ben ik mij gaan verdiepen in spirituele pedagogiek, voetreflextherapie, healing en reiki. Ik merkte dat dit een positieve uitwerking had op mijzelf en mijn gezin en wilde dit graag overbrengen op anderen. Om mij in mijn coachingsvaardigheden te verdiepen, heb opleidingen gevolgd in helende kindercoaching, mindful parenting, NLP, systemisch werk en transactionele analyse. Ik ben heel dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring nu ook professioneel inzet om volwassenen en kinderen te ondersteunen van binnenuit tot bloei te komen.

Ik heb een holistische visie op coaching. Ik geloof dat -net als bij een roos- echte bloei van binnenuit komt. Daarom werk ik zowel op het mentaal/emotionele stuk als op het fysieke, spirituele en energetische gebied. Met deze brede aanpak ondersteun ik je om heel, krachtig en authentiek te worden, zodat je van daaruit gerichte en duurzame stappen kunt zetten naar je mooiste leven. 

Naast particulieren, begeleid ik ook organisaties en ZZP'er bij hun communicatie en bij het realiseren van meer werkgeluk. 


Praktijk La Rose

Rosien Van Cann-Hinke

Laan van Poot 355a
2566CH Den Haag

Lichaamsgerichte kindercoaching - Kom tot bloei van binnenuit!