Kunst in verbinding met het leven | Delft

De verbinding met het leven, met jezelf en met de natuur staat centraal in mijn kunstwerken van vilt en klei. Op de plaatsen waar in het leven een litteken is ontstaan, is een innerlijke bron aanwezig om jezelf weer te verbinden. In de serie “navels der aarde’ staat de navel symbool als innerlijke bron voor leven, groei en voeding. Door jezelf weer in het centrum van het leven (de navel) te brengen sta je niet alleen in verbinding met het leven, met jezelf, met de aarde, met je oorsprong en met je toekomst, maar met de hele kosmos. Dan ontstaat er weer levenspotentie en kan het leven weer stromen zoals het bedoeld is. 

Over Rooz Steenks | Delft

Het meest voorkomende thema in mijn kunstwerken is de levenskracht en de schoonheid die ieder mens in essentie in zich heeft. 


Foto 1 Rooz Steenks Foto 2 Rooz Steenks Klik om te vergroten

Rooz Steenks


Professionals in de categorie Kunst

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!