Beweging Workshops, Fotokunst & Artistieke Interventie

Tanja Rudenko
Den Haag

Kunst als middel om dichter bij mezelf te staan.

BEWEGING WORKSHOPS

Beweging is leven. In de workshops met mij leer je bewegingsoefeningen door welke je uitgenodigd bent zonder oordeel in actie te komen. Je wordt uitgedaagd om ontdekkend en achtzaam onderweg te zijn. Beweging stimuleert je hele organisme. Het helpt je meer in balans te komen en de verbinding met jezelf aan te gaan om vrijheid in je eigen uniek dans te ervaren.

Wat  je van mij kan verwachten?
Ik hou het voor je zo laagdrempelig mogelijk, zodat je zo ontspannen mogelijk in beweging komt. Tegelijkertijd nodig ik je uit om uitdagingen aan te nemen, waardoor ruimte voor ontwikkeling ontstaat. Wil je samen bewegen?

FOTOKUNST

Sinds 2015 fotografeer ik mensen in beweging. Mijn streven is de beweging in een beeld te vangen. Bijna twee decennia ben ik bezig als hobbyfotograaf. Ik heb ervaring in evenementdocumentatie, portretfotografie en stilleven. Als je iemand zoekt die beelden voor je maakt of je wilt een experiment aangaan – spreek me aan!

ARTISTIEKE INTERVENTIE

Kunst als een dialoogstarter, een ice breaker, de balsem voor de ziel en veel meer. Als ervaren uitvoerende kunstenares bied ik solo- en groepsperformances aan. Ook bied ik begeleiding bij je proces aan. Wil je een gedicht voorgelezen hebben tijdens je praktijk? Wil je je biografie gedanst hebben? Wil je graag een choreografie leren midden op de straat? The possibilities are endless. Samen kunnen we overleggen wat bij jou past.

Over Tanja Rudenko

Hello, ik ben Tanja en woon nu een jaar in Den Haag. Oorspronkelijk kom ik uit Tallinn, Estland. Sinds ik me kan herinneren heb ik gedanst. Toen ik voor mijn tussenjaar in Oslo was, heb ik de euritmie-opleiding leren kennen. In 2018 behaalde ik mijn BA of Arts in Euritmie op de Alanus Hochschule in Duitsland.

Mijn liefde voor dansen en euritmie bracht mij naar Nederland waar ik als danseres bij DeDae – Dutch Eurythmy Dance Ensemble werk. DeDae is een fris, veelzijdig en bewust ensemble, de in Den Haag gevestigd is. DeDae biedt workshops, geeft voorstellingen en organiseert events. Wil je dat we langskomen met een workshop of een voorstelling, neem contact op!

Naast DeDae maak ik samen met mijn collega Marthy Hecker deel uit van taama – creatief duo dat verhalen vertelt door beweging. Hier ben ik maker, uitvoerend kunstenares en organisator.

Authentieke expressie en liefdevolle omgang met het lichaam staan ​​centraal in mijn werk. Ik vind beweging een groot cadeau en maak graag andere mensen blij door de workshops, projecten en voorstellingen te geven. Deze herfst was ik op zoek naar workshopruimtes om te huren en ontdekte toevalig de Bewust Den Haag website. Op de website stond de vacature voor de Assistent Coördinator. Ik voelde mij direct aangesproken en ben blij om dit jaar in deze positie te mogen starten!


Tanja Rudenko

Tanja Rudenko

Watervlierstraat 24
2563 PX Den Haag

Beweging Workshops, Fotokunst & Artistieke Interventie