Beweging Workshops, Fotokunst & Artistieke Interventie

Tanja Rudenko
Den Haag

Kunst als middel om dichter bij mezelf te staan.

BEWEGING WORKSHOPS

Beweging is leven. In de workshops met mij leer je bewegingsoefeningen door welke je uitgenodigd bent zonder oordeel in actie te komen. Je wordt uitgedaagd om ontdekkend en achtzaam onderweg te zijn. Beweging stimuleert je hele organisme. Het helpt je meer in balans te komen en de verbinding met jezelf aan te gaan om vrijheid in je eigen uniek dans te ervaren.

Wat  je van mij kan verwachten?
Ik hou het voor je zo laagdrempelig mogelijk, zodat je zo ontspannen mogelijk in beweging komt. Tegelijkertijd nodig ik je uit om uitdagingen aan te nemen, waardoor ruimte voor ontwikkeling ontstaat. Wil je samen bewegen?

FOTOKUNST

Sinds 2015 fotografeer ik mensen in beweging. Mijn streven is de beweging in een beeld te vangen. Bijna twee decennia ben ik bezig als hobbyfotograaf. Ik heb ervaring in evenementdocumentatie, portretfotografie en stilleven. Als je iemand zoekt die beelden voor je maakt of je wilt een experiment aangaan – spreek me aan!

ARTISTIEKE INTERVENTIE

Kunst als een dialoogstarter, een ice breaker, de balsem voor de ziel en veel meer. Als ervaren uitvoerende kunstenares bied ik solo- en groepsperformances aan. Ook bied ik begeleiding bij je proces aan. Wil je een gedicht voorgelezen hebben tijdens je praktijk? Wil je je biografie gedanst hebben? Wil je graag een choreografie leren midden op de straat? The possibilities are endless. Samen kunnen we overleggen wat bij jou past.

Over Tanja Rudenko

Hallo, ik ben Tanja en woon sinds 2021 in Den Haag. Oorspronkelijk kom ik uit Tallinn, Estland. Mijn liefde voor dansen en euritmie bracht me naar Nederland waar ik als danseres bij DeDae – Dutch Eurythmy Dance Ensemble werk. 

DeDae is een fris, veelzijdig en bewust ensemble, de in Den Haag gevestigd is. DeDae biedt workshops, geeft voorstellingen en organiseert events. Wil je dat we langskomen met een workshop of een voorstelling, neem contact op!

Naast DeDae maak ik samen met mijn collega Marthy Hecker deel uit van taama – creatief duo dat verhalen verteld door beweging. Hier ben ik maker, uitvoerend kunstenares en organisator.

Authentieke expressie en liefdevolle omgang met het lichaam staan ​​centraal in mijn werk. Ik vind beweging een groot cadeau en maak graag andere mensen blij door de workshops, projecten en voorstellingen te geven. Naast mijn artistieke bezigheid ben ik ook Assistent Coördinator bij Bewust Den Haag en omgeving.

 


Tanja Rudenko

Tanja Rudenko

Watervlierstraat 24
2563 PX Den Haag

Beweging Workshops, Fotokunst & Artistieke Interventie