Coach en gids (Luisterkindwerker)

Janneke Vink coach en gids
Den Haag

Als coach en Luisterkindwerker help ik jou op weg: samen kijken we naar jouw uitdagingen en ontwikkeldoelen. Ik luister naar je, zet methodieken, oefeningen en energetisch werk in. Altijd benutten we jouw wijsheid.

Ieder mens beschikt over de eigen oplossingen, op onbewust niveau. Dat is toch mooi!
Tegelijk lukt het jou en mij soms niet om deze wijsheid volledig te benutten. Je kunt er niet bij of weet jouw inzichten niet om te zetten naar acties. Je kunt gaan piekeren of vastlopen. Je wilt aan de slag, en zoekt iemand om in beweging te komen.

Als coach help ik jou op weg: samen kijken we naar jouw uitdagingen en ontwikkeldoelen. Ik luister naar je, zet oefeningen in en kan op afstand (energetisch) werken. Altijd benutten we jouw wijsheid om tot inzichten te kokmen en jouw doel(en) te bereiken. Jij zet de stappen en bepaalt het tempo. 

Sinds de jaren 90 werk ik als communicatieadviseur, op dit moment bij de rijksoverheid. De laatste jaren groeide mijn behoefte om méér te betekenen: ik wil vleugels geven aan de kracht die mensen in zich hebben. Zó wil ik de wereld een stuk mooier maken. Sinds 2022 werk ik daarom ook als coach en gids, vanuit mijn eigen bedrijf in Den Haag. 

Ik werk met de uitgangspunten van Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en de Luisterkind Methodiek (energetisch werk). 

Lees meer op mijn website of stuur me een bericht. Ik zie je graag!

Over Janneke Vink coach en gids

Mijn naam is Janneke. Ik ben vernoemd naar mijn grootmoeder uit mijn vrouwenlijn. Vanuit mijn hart luister ik naar mensen. Ik weet de juiste snaar te raken. Mijn zachtheid is mijn kracht.

Als jong meisje toonde ik mijn gevoeligheid al. In de periode op de lagere school ben ik daarom veel gekwetst en geplaagd. Vervolgens besloot ik (onbewust) mijn gevoeligheid niet meer te tonen. Steeds meer werkte ik vanuit mijn brein. Tot ik een aantal jaren geleden bedacht dat mijn gevoeligheid juist een bijzondere gave is: ik voel mensen feilloos aan en weet de juiste snaar te raken.

Nu benut ik mijn hoofd en hart als coach en Luisterkindwerker; om voor anderen iets te betekenen. Ik wil vleugels geven aan de kracht die mensen in zich hebben. Zó wil ik de wereld een stuk mooier maken. 

 


Janneke Vink coach en gids

Janneke Vink


Den Haag

Coach en gids (Luisterkindwerker)