Een Andere Kijk Op Jouw Wereld

Greenshields Art & Therapy
Valkenburg, Katwijk

Workshops om je uit te dagen - met Greenshields Art & Therapy

Tijdens workshops zie ik dat men bijna een meditatieve rust en focus ondergaat, focus op het maken van kunst van een creatieve opdracht, van het gevoel wat een andermans tekening oproept. De interactie van de groep geeft onverwachte inzichten. Zelfs tijdens online workshops waar een ieder in zijn eigen bubbel te vinden is, is de kracht van de groep voelbaar. Humor mag natuurlijk nooit ontbreken bij een workshop!

Mijn workshops zijn voor diverse groepen geschikt;

  1. Kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen met een beperking
  2. Schilderworkshops voor volwassenen en kinderen (Bijv. Monet, Van Gogh, Dali, Munch)
  3. Creatieve opdrachten met een psychologische draai voor bestaande groepen of teams binnen een bedrijf, een vriendenclub enz

Ondertussen geef ik ook online workshops en cursussen om men de kracht van beelden te laten ondervinden.

Over Greenshields Art & Therapy

Hi, nice to meet you! Ik woon sinds 1991 in Nederland maar kom oorspronkelijk uit Yorkshire, Engeland. 

Mijn levenspad is vertegenwoordigd door het landschap waar ik vandaan kom; met hoge pieken en diepe dalen. Pas in 2017 heb ik mijn eigen zaak opgericht welke twee van mijn grootste passies omarmen; kunst en psychologie. 

Ik geloof in de kracht van een tekening, de vertaling van het onderbewuste wanneer woorden ontoereikend zijn. Dat pad bewandel ik met mijn eigen kunst; het is altijd aan veranderingen onderhevig en dat laat ik toe. Een ding is zeker - je zult nooit weten wat een ander persoon echt van jou of jouw werk denkt, dus hoe minder energie we daar aan spenderen hoe beter. Op het moment dat we beseffen dat we regisseur zijn van ons eigen leven, hebben we de kans om veel vrijer te leven en te creëren. Als ik niet elders aan het werk ben of aan de wandel in de natuur, ben ik te vinden in mijn studio aan huis in Valkenburg, gemeente Katwijk.

 


Greenshields Art and Therapy

Carol Greenshields

Voorschoterweg
2235SH Valkenburg, Katwijk

Een Andere Kijk Op Jouw Wereld