Lichaamsgerichte coaching - Kom tot bloei van binnenuit!

Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke
Den Haag

Als lichaamsgerichte coach help ik je om via lichaamsbewustzijn gerichte stappen te zetten naar jouw mooiste leven. Hierbij zet ik traditionele coachingsmethodieken in en energetisch werk zodat we op een holistische manier aan jouw vraagstuk werken.

Ik heb een holistische visie op coaching en geloof dat -net als bij een roos- echte bloei van binnenuit komt. Daarom coach ik niet alleen op het mentale en emotionele stuk, maar maak ik je via een combinatie van voetreflexmassage, chakra healing en reiki ook bewust van fysieke, spirituele en energetische blokkades. Door op al deze gebieden te werken, begeleid ik je om heel en authentiek te worden, zodat je van daaruit gerichte en duurzame stappen kunt zetten naar je mooiste leven. 

Bij La Rose staat maatwerk centraal. Jij bent uniek en jouw vraag is dat ook. Samen onderzoeken we wat er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. 

Ik heb een brede basis op het gebied van coaching (NLP, Systemisch Werk, TA, Natuur/wandelcoaching, mindfulness) en energetisch werk (reiki, chakra healing, klankschalen, voetreflextherapie, ademwerk, sjamanisme). Daarnaast zet ik graag mijn intuïtie en helderhorendheid in om je verder te helpen.

De coachingsessies vinden plaats ik in mijn praktijkruimte maar ik zet ook de duinen of Solleveld graag in als coachingplek. Je zult er versteld van staan hoeveel antwoorden er in de natuur zijn te vinden! 

Naast particulieren, geef ik ook coaching en workshops aan de zakelijke markt waarbij mijn focus ligt op het creëren van meer werkgeluk.

Over Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke

Als kind was ik al een vraagbaak en luisterend oor voor de mensen om mij heen. Dankzij de gesprekken die we voerden en mijn sterke intuïtie, kwam er vaak een inzicht en konden ze weer verder. Daar werd ik blij van! Toch koos ik voor een studie en carrière in de communicatie waarbij verandercommunicatie en coaching al snel mijn specialiteit werden.

Toen ik (hoog gevoelige) kinderen kreeg, (her)ontdekte ik mijn eigen gevoeligheid, intuïtie en helend vermogen. Dit werd aangewakkerd door de beoefening van yoga, mindfulness en ademwerk. Ook ben ik mij gaan verdiepen in spirituele pedagogiek, voetreflextherapie, healing en reiki. Ik merkte dat dit een positieve uitwerking had op mijzelf en mijn gezin en wilde dit graag overbrengen op anderen. Om mij in mijn coachingsvaardigheden te verdiepen, heb opleidingen gevolgd in helende kindercoaching, mindful parenting, NLP, systemisch werk en transactionele analyse. Ik ben heel dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring nu ook professioneel inzet om volwassenen en kinderen te ondersteunen van binnenuit tot bloei te komen.

Ik heb een holistische visie op coaching. Ik geloof dat -net als bij een roos- echte bloei van binnenuit komt. Daarom werk ik zowel op het mentaal/emotionele stuk als op het fysieke, spirituele en energetische gebied. Met deze brede aanpak ondersteun ik je om heel, krachtig en authentiek te worden, zodat je van daaruit gerichte en duurzame stappen kunt zetten naar je mooiste leven. 

Naast particulieren, begeleid ik ook organisaties en ZZP'er bij hun communicatie en bij het realiseren van meer werkgeluk. 


Praktijk La Rose

Rosien Van Cann-Hinke

Laan van Poot 355a
2566CH Den Haag

Lichaamsgerichte coaching - Kom tot bloei van binnenuit!