Madal Bal Natuurvoedingswinkel

Madal Bal
Den Haag

In onze natuurlijkvoedingswinkel verkopen wij o.a. vers afgebakken biologisch brood, een uitgebreid assortiment aan kazen en heerlijke home-made maaltijden.

Madal is al sinds 1988 een begrip in Den Haag op het gebied van gezonde biologische voeding. In onze winkel verkopen wij onder meer vers geperste sappen, vers afgebakken biologisch brood, diverse kazen en verschilende home-made maaltijden. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk! Neem bijvoorbeeld onze broodafdeling, hier wordt dagelijks heerlijk vers biologisch brood afgeleverd door familiebakkerij Van der Westen. Daarnaast proberen we bij Madal Bal ook rekening te houden met diverse allergieën en dieeten. Neem bijvoorbeeld onze biologische banketafdeling, deze bevat onder andere glutenvrij en veganistisch (botervrij) banket. Bij Madal Bal proberen wij met onze tijd mee te gaan, maar tegelijkertijd de klantvriendelijkheid en service van een ouderwetse buurtwinkel te behouden. 

Bent u benieuwd of mocht u vragen hebben? Kom dan eens langs, onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! 

Over Madal Bal

Wij zijn Madal Bal, wellicht kent u ons wel; we hebben sinds 1988 een biologische supermarkt op de Denneweg in Den Haag. Verder zou u ons ook kunnen kennen van ons centrum voor welzijn en bewustwording, Madal Bal - De Ruimte, aan de Witte de Withstraat. Sinds september 2017 is dit centrum officïeel onderdeel van Madal Bal en bieden wij hier diverse activiteiten aan zoals yoga, meditatie en Zhineng Qinong. Daarnaast stellen wij onze cursus- en praktijkruimtes beschikbaar voor de verhuur (indien gewenst zelfs met biologische catering).

Wij van Madal Bal geloven dat meditatie, gezonde voeding, lichaamsbeweging en natuurgeneeskunde alle pijlers zijn voor een gezond en gelukkig leven. We hopen met de producten en activiteiten van Madal Bal en Madal Bal - De Ruimte zo veel mogelijk mensen daarbij te helpen en inspireren!


Madal Bal

Pradeep Hoogakker

Denneweg 126b
2514CL Den Haag

Madal Bal Natuurvoedingswinkel