Madal Bal - De Ruimte Yoga- en Meditatiecentrum

Madal Bal
Den Haag

In ons yoga- en meditatiecentrum Madal Bal - De Ruimte hebben bieden wij verschillende activiteiten aan. Benieuwd? Doe eens mee met één van de vele activiteiten zoals yoga, meditatie of Zhineng Qinong.

Sinds september 2017 heeft Madal Bal zich uitgebreid met ons centrum voor welzijn en bewustwording, Madal Bal-De Ruimte. In dit centrum organiseren wij diverse activiteiten zoals yoga, meditatie of Zhineng Qinong. Onze activiteiten worden gegeven door docenten met veel ervaring. Deze kennis uit zich in de afwisselende lessen die zij geven. Neem bijvoorbeeld Classic Power Yoga, deze lessen zijn opgebouwd uit lichaamsoefeningen, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en meditatie. Benieuwd naar deze en andere activiteiten, de lestijden en de prijzen? Neem dan een kijkje op onze website, hier vindt u alle informatie!

Over Madal Bal

Wij zijn Madal Bal, wellicht kent u ons wel; we hebben sinds 1988 een biologische supermarkt op de Denneweg in Den Haag. Verder zou u ons ook kunnen kennen van ons centrum voor welzijn en bewustwording, Madal Bal - De Ruimte, aan de Witte de Withstraat. Sinds september 2017 is dit centrum officïeel onderdeel van Madal Bal en bieden wij hier diverse activiteiten aan zoals yoga, meditatie en Zhineng Qinong. Daarnaast stellen wij onze cursus- en praktijkruimtes beschikbaar voor de verhuur (indien gewenst zelfs met biologische catering).

Wij van Madal Bal geloven dat meditatie, gezonde voeding, lichaamsbeweging en natuurgeneeskunde alle pijlers zijn voor een gezond en gelukkig leven. We hopen met de producten en activiteiten van Madal Bal en Madal Bal - De Ruimte zo veel mogelijk mensen daarbij te helpen en inspireren!


Madal Bal

Pradeep Hoogakker

Denneweg 126b
2514CL Den Haag

Madal Bal - De Ruimte Yoga- en Meditatiecentrum