Be Essence - leven vanuit je essentie | Voorburg

Tijdens een healing leg ik contact met het energieveld om je heen (je aura) en de energiecentra in je lichaam (je chakra's). In je aura en chakra's bevinden zich al je vroegere ervaringen, emoties en gedachten. Het is een soort persoonlijk archief, zou je kunnen zeggen. Dit archief bevat ook informatie uit vorige levens. Als je ervaringen nog niet hebt verwerkt kun je ze nog niet de juiste plek geven in je archief. Het blijft je dan (bewust of onbewust) beïnvloeden. 

Als healer heb ik door de jaren heen een grote ontwikkeling doorgemaakt. 

Ooit ben ik begonnen als Reiki Master Tera Mai. Tegenwoordig werk ik met Michael, een groep van krachtige healers en wijze leermeesters uit de causale sfeer. Ook aartsengelen en meesters werken via mij. Wie of wat er doorkomt gebeurt steeds in afstemming op degene die voor healing bij mij komt. 

Transformatie vindt plaats op diepe niveaus in lichaam, ziel en geest. Tijdens een healing kunnen afgesplitste delen van je ziel weer bij je terugkomen: dit wordt soul retrieval genoemd. Tevens is het mogelijk dat er communicatie komt vanuit de geestelijke wereld die gericht is op je bewustwording en helingsproces.

Vaak combineer ik healing met coaching (Mindfulness, ACT / Acceptance and Commitment Therapy) zodat de transformatie en gedragsverandering geintegreerd worden en ook echt beklijven.

Inmiddels heb ik 58 jaar levenservaring en 20 jaar werkervaring als coach en healer. Ik ben breed opgeleid, werk vanuit bezieling en met de principes van Een Cursus In Wonderen in mijn geest.

Over Saskia Willockx | Voorburg

Al van jongs af aan had ik interesse in spiritualiteit, Oosterse filosofie en geneeswijzen.

Omdat ik moeite had om mijn eigen levenservaringen te begrijpen en verwerken, begon ik een ontdekkingstocht langs Boeddhisme, Een Cursus in Wonderen, de Michael Teachings en Advaita Vedanta.

Hierdoor ben ik de eenheid van alle leven, onze verbondenheid via het bewustzijn gaan ervaren. De kracht en wijsheid van mijn ziel zijn daarbij de leidraad in mijn leven.

Ik werk met veel passie en bezieling en het is mijn missie om mensen meer in contact te brengen met hun authentieke kracht en ware essentie. Alle sessies, cursussen en workshops die ik aanbied zijn hier op gericht.

Op mijn website vind je meer informatie over mezelf en de manier waarop ik werk. Er staan ook testimonials van clienten en cursisten op die je een beeld geven van de mogelijkheden die ik bied.

Be Essence
Saskia Willockx

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag