Stervensbegeleiding maar dan anders.... | Den Haag

Sterven of overgaan naar een nieuwe dimensie ?

Bij geboorte is het van belang dat een kindje aangeraakt wordt. Bewezen is dat groei zowel op het lichamelijke als op het psychische niveau samenhangt, met de wijze van aangeraakt worden.

Als onze ziel het lichaam verlaat, dan is die aanraking belangrijk. Je groeit dan een stap verder naar die andere dimensie die in de volksmond de dood wordt genoemd. Ik zie het als een voortleven van de ziel, terug naar de bron, leven vanuit die andere dimensie die een groter bereik heeft dan het vormelijk leven in een lichaam hier op aarde. Bij het verlaten van je fysieke lichaam laat je los wat je niet meer dient op jouw volgende bestemming.

En alles wat je in dit leven kan loslaten neem je niet mee op reis naar je volgende bestemming

Deze vorm van stervensbegeleiding is op een andere plek; bij de mensen thuis, in het ziekenhuis of hospice. Uit ervaring kan ik zeggen dat het voor diegene die gaat zo iets moois is en rust geeft, ook voor diegene erom heen. Mijn liefdevolle zachte aanraking, door mijn gave van helder voelen en weten, verdwijnt de weerstand en wordt er een poort naar de hemel geopend.

Het verwonderd mijzelf steeds hoe mooi dat is. Als het einde nabij is gun je dan diegene die je dierbaar is rust, reinheid, liefde en licht…..dan is dit een uniek afscheidsgeschenk. Zou dit misschien ook jouw laatste wens zijn voor diegene die jou lief is?

 

Over Dymph Brauckmann | Den Haag

Dymph, geboren op oktober 1969.

Een naam waarvan ik vroeger dacht: “Wat is dat nou voor een bijzondere naam?” Ik dacht vaak anders dan de mensen om mij heen en voelde vaak meer dan wat een ander kon waarnemen. Omdat je daarin anders bent dan anderen, heb ik jaren gewerkt om proberen te worden en denken zoals zij…. En dus niet, anders te zijn. Dat was hard werken en op mijn 27ste kreeg ik een burn-out. Iets waarvan je denkt; ”Kan dat wel op zo’n jonge leeftijd???” Ik voelde dat de enige manier om tot mezelf te komen was, dat ik alle verplichtingen en banden met mijn carrière zou breken en ruimte zou scheppen voor mezelf.

Wat een geschenk, want hier ontstond het begin van mijn alternatieve pad.

Ik werd Tera Mai Reiki Master. Heb diverse cursussen gedaan in kruiden, oliën, edelstenen, homeopathie en ging de verdieping in. Voor mijn basale kennis bovenop mijn intuitieve kennis volgde ik cursussen ontwikkelingsmotoriek Methode Niek Brouw.

Inmiddels ben ik heel gelukkig met mijn naam, want ik ben Dymph. Apart, bijzonder, mystiek met een andere kijk op veel dingen dan de meeste mensen om ons heen. Oordeelloos en altijd vanuit het hart kijk en doorvoel ik wat er in en om mensen heen speelt. Ik ben dankbaar dat ik zo mijn stukje mag bijdragen aan een betere wereld.

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag