Workshops & Dansvoorstellingen

DeDae
Den Haag

Heb je zin om meer te bewegen? Ben je op zoek naar een bewuste bewegingskunst? Wil je euritmie leren kennen of je kennis verdiepen?

DeDae biedt workshops, geeft voorstellingen en organiseert events. Wil je dat we langskomen met een workshop of een voorstelling, neem contact op!

OVERZICHT WORKSHOP THEMA'S

BEWEEG JE VITAAL
Ervaar hoe je eigen energie gaat stromen door de kunst van de euritmische beweging. In deze workshop leer je hoe je door ritmische-, speelse- en ademoefeningen bewustzijn in het lichaam creëert en je meer verbonden voelt. Laat je verrassen door je eigen creativiteit!

MINDFULNESS IN MOVEMENT
Vier je eigen authenticiteit en uniekheid in beweging. In deze workshop nemen we de tijd om met liefde en aandacht bewust te bewegen. We gaan de verbinding aan met onszelf en de ander zonder oordeel. Door eenvoudige en concrete oefeningen ben je uitgenodigd de harmonie binnen en buiten jezelf te ervaren.

TAALDANS
Ben jij geïnteresseerd in taal, literatuur, poëzie en dans?  Dan is taaldans iets voor jou! In deze workshop spelen en dansen we met taal. Uit de elementen van de euritmie, met oefeningen en improvisatie, gaat het lichaam spreken.

VOORSTELLING AARDEDANS

De Aarde is een iemand. De Aarde is een JIJ. Wij geloven dat alles wat aandacht krijgt, gaat groeien en dus stellen we de natuurlijke aarde, onze natuurlijke basis, in onze nieuwe productie centraal. DeDae danst de verbinding met de aarde, de seizoenen, het weer, de bodem, de levens- en groeikrachten, het composteren en de regenworm!

Over DeDae

Hallo, ik ben Tanja en woon sinds 2021 in Den Haag. Oorspronkelijk kom ik uit Tallinn, Estland. Mijn liefde voor dansen en euritmie bracht me naar Nederland waar ik als danseres bij DeDae – Dutch Eurythmy Dance Ensemble werk. 

DeDae is een fris, veelzijdig en bewust ensemble, de in Den Haag gevestigd is. DeDae biedt workshops, geeft voorstellingen en organiseert events. Wil je dat we langskomen met een workshop of een voorstelling, neem contact op!

Naast DeDae maak ik samen met mijn collega Marthy Hecker deel uit van taama – creatief duo dat verhalen verteld door beweging. Hier ben ik maker, uitvoerend kunstenares en organisator.

Authentieke expressie en liefdevolle omgang met het lichaam staan ​​centraal in mijn werk. Ik vind beweging een groot cadeau en maak graag andere mensen blij door de workshops, projecten en voorstellingen te geven. Naast mijn artistieke bezigheid ben ik ook Assistent Coördinator bij Bewust Den Haag en omgeving.

 


DeDae

Dutch Eurythmy Dance Ensemble

Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag

Workshops & Dansvoorstellingen