Werken aan je mindset? Vergeet hierbij je bodyset niet!

Praktijk Ki
Den Haag

Bij Praktijk Ki leer je jouw innerlijke verbinding herstellen en versterken zodat je de verbinding met alles om je heen kunt versterken. Door middel van diverse methodieken werken we aan de heling op de holistische niveaus zodat je weer heel wordt.

Ki staat voor levensenergie, het is de energie in alles en iedereen. Zonder Ki is er geen sparkle, geen passie en wordt alles koud en kil. Zonder Ki voel je je vaak futloos, moe en verward. Hier kun je tijden mee rondlopen, maar je kunt er ook wat aan doen! De behandelingen bij Praktijk Ki zijn gericht op de holistische visie. Dit betekent dat er energetisch wordt gewerkt met klachten op verschillende gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. 

Therapie van trauma of verlies, naar zelfrealisatie

Wanneer je iets traumatisch hebt meegemaakt of te maken hebt met verlies van een dierbare, je werk of iets anders, gebeurt er heel veel in jouw brein. Er worden stofjes gemaakt en sommige stofjes worden niet of minder gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je je eenzaam voelt, dat het voelt alsof de tijd stil staat, er een stuk uit je hart wordt gerukt of je ervaart gevoelens van machteloosheid. Al deze gevoelens mogen een plek krijgen en mag je doorvoelen. Dit is soms eng en goede begeleiding hierbij is belangrijk, zodat je de gebeurtenis(sen) op een goede manier in je hersenen verwerkt en je vanuit verbinding en liefde je leven kunt voortzetten. 

Over Praktijk Ki

Ik ben Yasmine. Als 19-jarige verhuisde ik vanuit Limburg naar Den Haag om te studeren. Ik heb lang over mijn studie gedaan, omdat ik al snel voelde dat ik niet op mijn plek zat. Ik voelde aan alles dat ik meer met mensen moest doen, maar meer met mensen is een breed begrip! Ondertussen werd ik chronisch ziek, kwamen jeugdtrauma's omhoog en koos ik voor de makkelijke weg, want omgaan met mijn ziekte en cptss vond ik ingewikkeld genoeg. Ik ging in therapie, leerde omgaan met mijn ziekte én kon traumatische gebeurtenissen op de juiste manier verwerken: in verbinding met en vanuit liefde voor mezelf. Om dit te doen, kwam ik in contact met psychotherapeuten, psychiaters, masseurs, lichaamsgerichte therapeuten en alternatieve  coaches. De klachten rondom mijn ziekte zijn drastisch verminderd en de cptss klachten heb ik al jaren niet meer. Een zware reis, waar ik met trots op terugkijk.

Dit hele pakket aan hulpverleners gaf mij het inzicht hoe ik me professioneel wilde ontwikkelen, zodat ik vanuit verbinding en liefde een ander kan begeleiden in verwerkings- en verbindingsprocessen. Als je in verbinding bent met jezelf, kun je horen wat je lichaam zegt en jezelf geven wat je nodig hebt. Dit geldt ook voor zelfliefde: wanneer je naar je hart en intuïtie leert luisteren vanuit liefde en verbinding, kun je vol vertrouwen keuzes maken, acties ondernemen, je leven leven. In combinatie met prachtige methodieken zijn mijn lichaam, hart en onderbuik de tools die ik inzet om een ander te begeleiden.


Praktijk Ki

Yasmine Setoe

Loosduinsekade 92, n2
2571BS Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Werken aan je mindset? Vergeet hierbij je bodyset niet!