zingeving & levenskunst

iederal
Baarn

iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land.

iederal daagt je uit met een frisse, nieuwe blik je denken, waarden en handelen onder de loep te nemen. Eens anders te kijken. Je te verdiepen en te verbinden.

iederal streeft naar een wereld met meer compassie, solidariteit en duurzaamheid. Met de events wil de initiatiefnemer van iederal, Apostolisch Genootschap, deze waarden in de samenleving verstevigen.

iederal heeft geen winstoogmerk. Het entreegeld dekt slechts een deel van de kosten.

Over iederal

Mendi Hundman (40) woont samen met haar dochters in Scheveningen. Mendi: ‘Ik ben graag in de natuur en wandel veel over het strand en in het bos. Ik ga regelmatig op pad met mijn camper, het hele jaar door. De natuur, het buitenleven: ze geven me het ultieme gevoel van vrijheid. Ik voel me dan het meest in verbinding met mezelf. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Zo kom ik uit mijn hoofd en meer in mijn lijf. In mijn werk als eventcoördinator bij iederal komen al deze elementen terug. Ik hou ervan om me met anderen te verbinden, dingen samen te delen en zo te ervaren dat we niet zoveel van elkaar verschillen.’


iederal

Mendi Hundman

T Hoogt
3743 AT Baarn

zingeving & levenskunst