Praktijk Homepathie en Kinesiologie - Francine Westerduin

Vleugels
Den Haag

Boek een consult bij Francine. Behandeling vaak vergoed. Vraag naar info. Homeopathie helpt bij chronische en acute klachten. Ook voor het ontstoren van medicatie.

Homeopathie is een holistische geneeswijze, d.w.z. door een juiste energetische prikkel te geven wordt het zelfregulerend vermogen gestimuleerd om van binnen uit genezing op gang te brengen.

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze waarbij van origine natuurlijke stoffen werden gebruikt zoals van planten, dieren en mineralen. Tegenwoordig zijn we door medicatie, verkeerde voeding, hormonen, drugs, straling en toxines zo verstoord geraakt dat we naast natuurlijke stoffen ook andere stoffen nodig hebben om de verstoringen op te kunnen heffen om het lichaam weer in natuurlijke staat terug te brengen. Dan wordt de weg vrijgemaakt om op een diep niveau zowel fysiek als mentaal/emotioneel te kunnen genezen.

Behandeling

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een intake waarbij allerlei punten in kaart worden gebracht:

Klachten, fysiek/psychisch

Levensloop

Medicatie/ drugsgebruik

Ziektegeschiedenis van de familie

Na de intake wordt de behandeling gestart en zet ik kinesiologische technieken in om uit te zoeken wat er nodig is om genezing op gang te brengen.

Tarieven en vergoedingen

De behandelingen worden vergoed door je zorgverzekering, mits je een aanvullende verzekering hebt.

Klik hier om de vergoeding per verzekeraar te bekijken

Behandelingen:

Intake € 102,50

Vervolg consult € 74,25

Half consult € 51,75

Repertoriseren, testen en nabespreken€ 36,75

Telefonisch consult € 23,50

Alle prijzen zijn inclusief btw.

*Eventueel verstrekte natuurgeneesmiddelen worden door sommige zorgverzekeraars niet vergoed, de behandeling zelf echter vaak wel geheel of gedeeltelijk.

Over Vleugels

Wat over Vleugels…

Het idee van Vleugels is jaren geleden vanuit een wens ontstaan. Ik werkte alleen in een praktijk en voelde steeds meer de behoefte om samen te werken en ideeën over een bewustere manier van leven vorm te geven.

Met een beetje spaargeld, het overwinnen van moeilijkheden maar ook geluk en zelf alles verbouwen lukte om Vleugels in 2015 neer te zetten.

Mondi, onze zoon gaf aan graag mee te willen werken aan dit project en sindsdien werken we samen om van Vleugels iets moois te maken.

Mondi komt uit het bedrijfsleven en weet veel van bedrijfsvoering en verkooptechnieken en ikzelf heb twee therapeutische opleidingen gedaan en altijd met mensen gewerkt.

Wat ons allebei bezighoudt is het doorgronden van de menselijke natuur, onze leefomgeving en hoe we daar zoveel mogelijk verantwoordelijkheid voor kunnen nemen. We passen dit uitgangspunt toe op onszelf en dragen het uit in Vleugels, dat heeft tot gevolg dat Vleugels een plek is geworden waar veel mensen werken en komen die graag iets willen toevoegen aan de wereld, in welke vorm dan ook.

Vleugels heeft echt een groei door moeten maken. We begonnen met het combineren van een gezondheidscafeetje, het verhuren van verschillende ruimtes en mijn praktijk. We zijn gestopt met het cafeetje en richten ons nu op het bieden aan ruimte voor groepen, individuele verhuur, mijn praktijk, workshops, lezingen, opleidingen en evenementen. De juiste keuze bleek want we kunnen nu doen waar ons hart ligt!

Voor groepen, opleidingen of workshops bieden we de mogelijkheid om gedeeltelijk of de hele zaak af te huren. We kunnen een heerlijke vegetarische lunch zorgen, maar eigen consumpties meenemen mag ook.

Therapeuten of masseurs kunnen de grotere lichte studio of een praktijkruimte huren.

Ik hoop je te mogen ontmoeten bij Vleugels,

Francine.


Vleugels

Francine Westerduin

Elandstraat 77 A
2513 GM Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Praktijk Homepathie en Kinesiologie - Francine Westerduin