Life Organizing & BEwUstzijnscoaching

Utime Life Organizing
Zoetermeer

Begeleiding 1 op 1 v mensen met ass (autisme), hechtingsproblematiek, depressie, add-adhd, chronische desorganisatie en/of hoarding (verzameldrang) gericht op wat er werkt, voor duiding, ondersteuning, bewustwording, bekrachtiging en versterking.

Als je extra ondersteuning kunt gebruiken, en je overweegt Utime in te schakelen, dan kan het je helpen als je weet dat ik, Manita, graag en voornamelijk werk met mensen met autisme. Ik word ook ingeschakeld door / voor mensen met ad(h)d en of met een teveel aan spullen: verzamel- en/of bewaardrang. En ik heb in mijn werk al veel mensen mogen begeleiden die (ook) last hadden van depressie.

Hoe ziet de begeleiding eruit?

Als je dat kan, dan bepaal jij wat je nodig hebt en dan gaan we dat doen. Ik luister, overleg met je en voer uit. Al vanaf 2000 werk ik volgens de werkwijze van aandacht – analyse – actie. Als je vooral resultaten wil behalen: Dan gaan we DOEN. Het geheim schuilt in beginnen, kleine stapjes zetten en doorgaan. Zo ruimen we op of doen we je administratie.

Als je vooral wil praten: ik luister. Als het je ondersteunt stel ik vragen, vraag zo nodig door, spiegel, en deel mijn eigen inzichten met je als dat je kan helpen. Dat kan al wandelend. We DENKEN en we ontwarren het VOELEN. We verhelderen het en brengen er balans in.

En verder kan ik situaties met je doornemen, je helpen te doorvoelen en te duiden (wat gebeurde er, wat gebeurt er met mij, wat was de bedoeling en hoe kan ik daarmee omgaan), gesprekken met je voorbereiden en zo nodig je belangen behartigen zoals instanties bellen, of met of voor je mailen.

Over Utime Life Organizing

Ik ben Manita en op de site van mijn bedrijf Utime staat behoorlijk wat informatie over mij, wat ik vind, wat ik doe en gedaan heb en zo meer. Dit reflecteert denk ik wel mijn enorme belangstelling en maatschappelijke betrokkenheid, mijn leergierigheid en dat ik geloof in bewustzijn en beweging. Op de site heb ik niet veel informatie gedeeld over man en kinderen omdat ik die graag hun eigen informatie laat delen, maar trots ben ik wel op ze en dankbaar over hoe ze zich ontwikkelen en dat we het zo goed hebben :). Uiteindelijk gaat mijn liefde voor hen wel boven alles en hoewel ik een enorm arbeidsethos heb en het dus een uitdaging blijft om me los te trekken van 'het werk', kan ik heel bewust alles loslaten om er voor hen te zijn. Nu met Corona mis ik wel het doen van de leuke dingen, de sociale gezelligheid en het gewone vrije... Ik hoop dat we zo snel mogelijk terug kunnen en zullen gaan naar het waardevolle menselijke gedrag van nabijheid, verbinding en (afgestemde) aanraking en ik gun dat zeker de jongeren...


Utime Life Organizing

Manita Overweg

Peursumstraat 53
2729 EK Zoetermeer

Lid van beroepsvereniging

Life Organizing & BEwUstzijnscoaching