Kleine Vrede en Holistic mediation | Den Haag

Scheiden m.b.v. holistic mediation: ondanks ruzie en alle narigheid toch op een prettige wijze uit elkaar gaan. Met extra aandacht voor emoties, communicatie en de belangen van de kinderen. Aanpak in gehelen en helen. Dat is waar ik mij voor wil inzetten. 

Als psycholoog-mediator ben ik gespecialiseerd in communicatie, emoties en onderlinge relaties. Uit ervaring blijkt dat veel geschillen, m.n. bij relaties, een sterke emotionele component hebben. Naast zakelijke aspecten en omgangsregeling van kinderen vormen de emoties vaak de angel in de echtscheidingsprocedure. Verder besteed ik in de mediation veel aandacht aan het verbeteren van de onderlinge communicatie tussen partijen. 

Samen een conflict oplossen in win-win. Mediation gebruik ik ook bij zakelijke team- en directieconflicten, familie- en buurtruzies. Voor mij maakt Holistic mediation deel uit van het peacemaking proces in het kader van mijn missie 'voor de kleine vrede'

Over Bert Ruitenbeek | Den Haag

Bert Ruitenbeek(1952)

is psycholoog, (relatie)coach en holistic mediator. Vanwege zijn achtergond is hij gespecialiseerd in communicatie, onderlinge relaties en emoties. Uit ervaring blijkt dat veel persoonlijke en zakelijke conflicten een sterke emotionele component hebben. Bert heeft jarenlange ervaring als trainer, manager en organisatieadviseur. In 1994 heeft hij Leeuwenhart Adviespraktijk opgericht.

Centraal thema is 'de kleine vrede'.

Bert werkt op een krachtige en hartelijke wijze voor mens en organisatie en hij doet dat vanuit een integrale visie op lichaam en geest. In zijn werk gebruikt hij naast (levens)ervaring en intuitie een mix van methoden en technieken uit de psychologie, de bedrijfskunde, martial-arts, lichaamswerk en Light Body.

Hij is medeoprichter van het Scheidingscafé Den Haag (2011) en van het Relatiecafé Den Haag (2014). Zijn eerste boek 'Verlicht je relatie' verscheen in 2014, zijn tweede boek 'Hebben mannen gevoelens?'in 2015. Bert is getrouwd, heeft een zoon en een dochter en twee kleinzonen.

Agenda Leeuwenhart Adviespraktijk

Leeuwenhart Adviespraktijk
Bert Ruitenbeek

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag