Talentmanagement en leerstratgie | Den Haag

Ik werk integraal op het gebied van vitalitiet en leefstijl. Het werken met je talenten, zorgt voor een goede vitaliteit en leefstijl. 

Wat zijn je talenten en hoe zet je die in. Ik werk samen met andere specialisten die ik kan aanbevelen om nog succesvoller te zijn bij trajecten. Door inzicht in je leerstrategien ontwikkel je jezelf nog beter en kan je ook inspelen op hoe anderen informatie opnemen. Hierdoor werk je effectiever. Met behulp van de MILS Meer Inzicht in Leerstrategien,  zul je ervaren dat je de talenten die je hebt nog beter kan ontwikkelen en benutten. 

Ik ondersteun bedrijven die het realiseren van een gezonde vitaliteit en leefstijl van hun mensen willen faciliteren. Ik werk in groepen en op indivdiduele basis. Ik confronteer waar nodig, geef inzichten, ben stil voor bezinning, laat jou groeien en geef soms suggesties waar nodig.  

 

Over Annemiek de Meulmeester | Den Haag

Ik ben Annemiek de Meulmeester, moeder van twee dochters, getrouwd en woonachtig in Den Haag. Ik hou van wandelen en goede gesprekken met virenden. Ik heb vaak bloemen staan thuis, daar word ik vroijk van.

Ik wandel en fiets graag, verder kun je me ook vinden in de sportschool. In de zomervakanties kamperen wij graag, het liefst op een natuurcamping. Ik geniet van elk seizoen, hoewel de herfstkleuren me het meest aantrekken. Kleur zie ik terug in mijn leven en bij mensen en daar geniet ik van, diversiteit en afwisseling. Ik ben meer dan tien jaar ondernemer en ben van het faciliteren van organisties naar faciliteren van mensen (in organisaties) gegaan.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus wil je kennis maken, schroom niet en neem contact op.


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag