Be Essence - bezield leven | Voorburg

Wandelcoaching is méér dan wandelend coachen. 

Tijdens wandelcoaching gebeurt er van alles wat in een sessie binnenskamers niet aan de orde komt:  je ziet, ruikt en hoort de natuur en dieren, je voelt het weer en je bent in beweging. We lopen naast elkaar of soms achter elkaar en vaak is er geen oogcontact. Dit wordt als prettig ervaren: het geeft meer ruimte tot introspectie, je kunt vrijer spreken en geconcentreerd luisteren. 

Door de eenheid van al het leven zal de natuur en alles wat er tijdens een sessie gebeurt, een spiegel zijn van en voor je bewustzijn. Bomen, dieren en het weer zullen, verrassend genoeg, je tonen wat je mag zien en weten. De natuur reikt het allemaal moeiteloos aan waardoor je onbewuste kennis en wijsheid, bewust kan worden.

De antwoorden bevinden zich immers al in jou.

Over Saskia Willockx | Voorburg

Al van jongs af aan had ik interesse in spiritualiteit, Oosterse filosofie en geneeswijzen.

Omdat ik mijn eigen levenservaringen beter wou begrijpen en verwerken, begon ik een ontdekkingstocht langs Boeddhisme, Een Cursus in Wonderen, de Michael Teachings en Advaita Vedanta.

Hierdoor ben ik de eenheid van alle leven, onze verbondenheid via het bewustzijn gaan ervaren. De kracht en wijsheid van mijn ziel zijn daarbij de leidraad in mijn leven.

Ik werk met veel passie en bezieling en het is mijn missie om mensen meer in contact te brengen met hun authentieke kracht en ware essentie. Alle sessies, cursussen en workshops die ik aanbied zijn hier op gericht.

Agenda Be Essence


Foto 3 Saskia Willockx Foto 11 Saskia Willockx Klik om te vergroten

Be Essence
Saskia Willockx


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag