Een dag zonder oordeel | Zoetermeer

In essentie is iedereen op zoek naar hetzelfde in het leven: liefde, acceptatie en verbinding. Waarom lijkt dit dan zo moeilijk te zijn? Wat staat in de weg? Naar ons idee staan oordelen in de weg. Als je een oordeel naar jezelf hebt, ben je niet in verbinding met jezelf. Je wijst jezelf af en dit is pijnlijk. Maar bijna iedereen doet het, bewust of onbewust. Of je projecteert je oordeel op anderen. Dan is de ander niet goed genoeg. We hebben geleerd om te kijken naar verschillen in plaats van overeenkomsten. We hebben een kritische blik, gericht op fouten van jezelf of anderen. De lat of norm ligt hoog. Maar helpt dit ook? Hoe zou het zijn om voorbij te gaan aan goed of fout, de mens erachter te zien? Vanuit een liefdevolle in plaats van kritische blik te kijken? Wij bieden de ervaring van een dag zonder oordeel. Een dag van verbinding met jezelf en elkaar, bewustwording van je oordelen en genieten van een mooie omgeving en lekker eten. Zo kan je ervaren hoe het anders kan, hoe je kunt kiezen voor liefde, acceptatie en verbinding! Kijk op de website van een dag zonder oordeel voor de data.

We hopen je te ontmoeten!
Richelle, Naomi en Eline

Over Eline Potter | Zoetermeer

Na twee studies, Maatschappelijk Werk en Algemene Sociale Wetenschappen, had ik nog steeds niet helder wat eigenlijk de essentie van het leven is. ‘Wie ben ik en wat wil ik’? Ik zocht geen nieuwe kennis meer, ik zocht verdieping in mezelf.
Ik ging aan de gang met yoga en meditatie. Volgde diverse trainingen die me hielpen naar binnen te gaan en kwam uiteindelijk uit bij de 4-jarige opleiding voor haptotherapie. In deze periode heb ik veel over mezelf geleerd en ben ik me bewust geworden van aangeleerde patronen. Met name door het loslaten van deze patronen en overtuigingen ben ik steeds dichter bij mijn kern gekomen.
Tegenwoordig weet ik dat ik altijd een keuze heb hoe ik iets zie of welk oordeel ik aan een ervaring verbind. Dat is bepalend voor mijn ervaring en zonder oordeel is alles acceptabel. Het loslaten van oordeel werkt bevrijdend en verbindend en daarom organiseer ik samen met Richelle en Naomi een dag zonder oordeel.

Haptonomie staat voor mij voor verbinding, voor contact. Verbinding is een levensbehoefte die samengaat met de behoefte om je te onderscheiden, je unieke wezen tot expressie te brengen. In haptotherapie komen beide kanten aan bod en ervaar je hoe je vanuit jouw essentie, je authenticiteit, in contact kunt zijn met de ander. Hiervoor hoef je niks van jezelf op te offeren, te verbergen of je aan te passen. Je hoeft alleen maar te zijn wie je werkelijk bent. Hierin ligt je levensvreugde, passie, je volgt de stem van je hart!

Haptobron, praktijk voor haptonomie in Delft en Zoetermeer
Eline Potter

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag