Begeleiding bij een scheiding | Den Haag

Scheiden op oudere leeftijd is toch vaak anders dan op jongere leeftijd. Als vrouw of man van 45/50+ heb je je misschien tijdens jullie huwelijk of het samenwonen voornamelijk gericht op je gezin. Wanneer je dan uit elkaar gaat en je komt er alleen voor te staan, kan je dat soms behoorlijk onzeker maken. En in zo'n proces van een scheiding er gebeurt nogal wat met je. Evenals bij overlijden van een partner is er ook in deze situatie sprake van een rouwproces. Allerlei gevoelens kunnen een rol spelen; teleurstelling om hoe het gelopen is, boosheid, verdriet, machteloosheid, apathie maar aan de andere kant misshien ook gevoelens van opluchting. Om dan je balans terug te vinden kan het helpen als je bij iemand terecht kunt die je een luisterend oor biedt, die samen met jou kijkt naar mogelijkheden om zo goed mogelijk door deze lastige periode heen te komen.  Hoe je weer gesterkt en met vertrouwen naar de toekomst kan kijken.                

Daarnaast kunnen er ook andere situaties zijn waar je tijdelijk niet goed uitkomt en waardoor je stress of andere klachten ervaart. Ook bij onderstaande onderwerpen kan ik iets voor je betekenen.  Misschien heb je vragen op het gebied van:

- maken van keuzes

- zelfvertrouwen

- leren omgaan met conflicten

- rouwproces

- Hooggevoeligheid (HSP)

Op mijn website salicevanpesch vind je meer informatie.Voel je vrij om telefonisch contact op te nemen via 83226144 of een mail te sturen naar . 

Over Alice van Pesch | Den Haag

Alice van Pesch (1958), ik ben moeder van twee volwassen kinderen en grootmoeder. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de Zorg en Welzijnssector, variërend van Ouderenzorg tot Maatschaplijke opvang. Een aanzienlijk deel van mijn ervaring heb ik opgedaan met de begeleiding van vrouwen die de stap hebben moeten nemen om hun relatie te beeïndigen vanwege een huiselijk geweld situatie. Daarnaast heb ik door wat het leven mij verder persoonlijk bracht, een rijkdom aan ervaringen verzameld. In het contact met jou zijn respect, aandacht, vertrouwen en gelijkwaardigheid mijn uitgangspunten. Mijn opleiding als Academisch Counsellor en Coach heb ik gevolgd bij de Academie voor Counselling en Coaching in Den Haag. Daarnaast volg ik doorlopend vakgerelateerde nascholingen. Het is mijn missie en bron van inspiratie om mensen in een lastige situatie op weg te helpen om zelf weer het stuur in handen te nemen.


Foto 1 Alice van Pesch Foto 2 Alice van Pesch Klik om te vergroten

Alice van Pesch Counselling en Coaching
Alice van Pesch


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag