Intuïtieve Reiki Sessies en Cacao Ceremonies

Concept Bagus
Den Haag

Behoefte aan meer rust en ontspanning? Een heerlijk moment voor jezelf waar je in verbinding komt met je lichaam en even uit het hoofd komt. Herken je het gevoel dat iets onbewust jouw mooiste leven blokkeert? Dan is Concept Bagus er voor jou.

Ontdek mijn holistisch platform, dat je inspireert en verbindt vanuit positieve energie. Hier kun je tijd voor jezelf nemen en je dromen verkennen. We bieden een scala aan informatie en inspiratie op het gebied van holistische gezondheid, welzijn en persoonlijke groei. Ik deel persoonlijke verhalen over mijn innerlijke reis en voorzie je van artikelen, interviews en tips over mindfulness, natuurlijke gezondheid, spiritualiteit en zelfontwikkeling. Naast mijn online platform, bied ik ook offline ondersteuning om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Ervaar mijn individuele energiesessies en cacaoceremonies of doe mee aan workshops, cirkels en ceremonies die ik organiseer. Ik ben er om je te begeleiden op jouw innerlijke reis.

Over Concept Bagus

Als holistic guide en energetisch healer ben ik, Nick, er voor jou. Met mijn diepgaande kennis en empathische benadering begeleid ik jou op jouw reis naar balans, welzijn en persoonlijke groei.

Het is de kracht van een holistische benadering wat ik geloof, waarbij ik de verbinding tussen lichaam, geest en ziel centraal stel. Als gids neem ik je mee op een innerlijke ontdekkingsreis, waarbij ik je help om belemmerende overtuigingen en patronen los te laten en een dieper inzicht te krijgen in jouw ware potentieel.

Als energetisch healer maak ik gebruik van verschillende technieken, waaronder Reiki en kristallen, om de natuurlijke energiebalans te herstellen en blokkades op te heffen. Ook werk ik met ceremoniële Cacao. Mijn intuïtieve aanpak en zorgzame aanwezigheid zorgen ervoor dat mensen zich veilig voelen en open kunnen staan voor diepgaande heling.

Iedereen ontvangt een unieke ervaring. Als spaceholder streef ik ernaar om een heilige ruimte te creëren waarin iedereen zich welkom en ondersteund voelt. Dit mooie werk voelt als mijn missie. Zelf heb ik alles eerst zelf ervaren en doorleeft. Als kind voelde ik namelijk al mijn gaves en had ik een fascinatie voor kristallen en de natuur.

Het maakt mij onwijs dankbaar dat ik jou mag begeleiden op jouw unieke reis naar heelheid en welzijn.


Concept Bagus

Nick van Domburg

Benoordenhoutseweg 21 - 1.04
2596BA Den Haag

Intuïtieve Reiki Sessies en Cacao Ceremonies