Pink Sun Webdesign

Pink Sun Webdesign
Den Haag

Webdesign, Marketing en SEO

Met mijn bedrijf Pink Sun Webdesign combineer ik een bewuste levensstijl met zakelijkheid.

Elk website ontwerp is uniek en in de stijl die past bij de opdrachtgever. Mijn websites blijven er echter allemaal lang aantrekkeljk uitzien. Klanten die jaren geleden een website hebben laten maken door Pink Sun geven aan er nog steeds complimenten over te krijgen.
Het materiaal wordt in samenspraak met mij geordend, zodat de informatie duidelijk overgebracht wordt.
Pink Sun kan ook de tekst geheel verzorgen of redigeren.

Maar het blijft niet bij het ontwerpen en bouwen van de website.
Als een website af is, is het aan te bevelen dat je er actief mee bezig blijft. Middels marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Anders ben je een prachtige winkel in een straatje waar niemand langs komt.
Ik werk dan ook het liefst samen met klanten die bereid zijn naderhand te willen blijven investeren in hun website. Met hun eigen tijd. samen of die het aan mij willen uitbesteden.

Bel me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Over Pink Sun Webdesign

Na mijn studie psychologie aan de RU Leiden heb ik jaren met plezier gewerkt als consulent en coach o.a. bij de gemeente Den Haag. Op een gegeven moment was het begeleiden van mensen niet bevredigend meer, ik had het te lang gedaan.

In 2012 heb ik Pink Sun Webdesign opgericht.
Aanvankelijk vanuit de behoefte om mooie dingen te kunnen maken. Het creëren.
Het ordenen van materiaal en dat overzichtelijk en aantrekkelijk aan te bieden bleek echter minstens zo leuk. Net zoals het nadenken en analyseren wat nodig is voor marketing en SEO.

De grootste openbaring was het runnen van mijn eigen bedrijf. Ik kan het iedereen aanbevelen! In plaats van mezelf af te moeten romen om als een radartje binnen een systeem te kunnen functioneren (wat ik jaren gedaan had), moest ik mezelf leren stretchen. Leren wat er allemaal inzat. 
Soms knap lastig, maar uiteindelijk opbouwend en fijn.Ik werk samen met fijne mensen en mijn klanten zijn ook hele fijne mensen.

Life’s what you make it!


Pink Sun Webdesign

Renee Verberne

Boylestraat 8
2563EK Den Haag

Pink Sun Webdesign