De unieke combinatie Universele energie (Reiki), klanken en persoonlijke ontwikkeling

FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag

Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie met eventueel klanken van de drum, ratel of mijn stem, geeft een unieke combinatie van innerlijke rust en energie. Beide

ENERGIE UITZENDING
We zijn er vaak niet van bewust welke energie we uitzenden en wat we toelaten. Wanneer je hier wel bewust van wordt, kan je ook ontdekken voor jezelf hoe je deze energie wilt uitzenden, gebruiken en toelaten. 

Hoe kan je bewust worden van jou energie:

  • Bewust worden van de kracht van ademhaling
  • De juiste gezonde voeding tot je nemen
  • Ontspanning in de vorm van muziek luisteren en maken, dansen en wandelen in de natuur
  • Jezelf uitdagen in een bewegingsactiviteit/sport, zoals hardlopen, fietsen, boksen, krachttraining, zwemmen, etc. 
  • Ontdekken of je nog zingeving haalt uit het leven wat je leeft in: het werk wat je doet, je sociale relaties, de woning waar je woont, je hobby's, je relatie met je partner en familie, etc. Daarin ontdekken hoe je dit kan gaan veranderen.
  • De uitwisseling die je gebruikt in de vorm van geld. Geld heeft namelijk ook invloed op jouw energie. Hoe zie jij geld? Zie je geld als belemmering, als must, als iets wat jou gelukkig maakt, als ruilmiddel, als zekerheid, etc.

Afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan m.b.t. de universele energie (Reiki), klanken en voeding, dit i.c.m. met mijn levenservaring en de wijsheid die ik doorkrijg wil ik dit met jou delen. Je inspireren om jou energieniveau te onderhouden en waar nodig op te schonen, zodat jij jouw liefdevolle energie kan uitstralen en kan delen om andere weer te inspireren, vanuit jouw passie en kracht wat je mag uitstralen. 

Over FME Centrum - De Zeeboezem

Wij van BLY-EI trainingen en De Zeeboezem, hebben als doel en missie om mensen bewust te maken hoe belangrijk een goede gezondheid is op het gebied van vitaliteit en leefstijl.

Fysieke gezondheid (het lichaam, op welke manier voedt jij je lichaam?)
Emotionele gezondheid (positieve en negatieve emoties en hoe ga je met beide om?)
Mentale gezondheid (waar zijn je gedachtes mee bezig en waar komen ze vandaan?)
Energieke gezondheid (energieverbruik, wat kost je energie en wat geeft jou energie?)
Spirituele gezondheid ( wat is de zingeving van het leven wat je gegeven is en hoe vindt jij daar het geluk in?)
Positieve geldstroom ( hoe zie jij geld en hoe ga jij om met het geld wat je krijgt in ruil voor het werk wat je doet?)

Onze passie is om mensen te enthousiasmeren over hoe leuk het is om vitaal te zijn en daarbij een leefstijl te leven waar jij je gelukkig bij voelt. Ons motto is samen staan we sterk, daarom hebben wij voor onze ondernemingen één naam:
FME CENTRUM => FYSIEK, MENTAAL EN ENERGIEK CENTRUM 

Titus van BLY EI trainingen werkt als Vitaliteitscoach en bokscoach. Sabrina van De Zeeboezem, werkt als Holistisch Therapeut met coaching en budgetcoach. Met het bundelen van deze krachten en kennis willen we jou als mens in het middelpunt zetten van het leven wat gegeven is en dat jij mag en kan gaan stralen vanuit je hart en je passie die er altijd is geweest.  


FME Centrum - De Zeeboezem

Sabrina Mooren

Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

De unieke combinatie Universele energie (Reiki), klanken en persoonlijke ontwikkeling