Regina Cové. Praktijk voor shiatsu, persoonlijke ontwikkeling, voetreflexologie

Regina Cové
Den Haag

Shiatsu therapie helpt bij het voorkomen en genezen van ziektes, het oplossen van stress en vermoeidheid en het bevorderen van goede algehele gezondheid. In mijn praktijk in Den Haag en Woubrugge laat ik je graag de voordelen van Shiatsu ervaren.

Shiatsu betekent ‘vingerdruk’ of ‘duimdruk’. Bij Shiatsu zorgen hand- en vingerdrukken op de huid voor het stimuleren van het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam. Zo voorkom en genees je ziekte, elimineer je factoren die voor vermoeidheid zorgen en bevorder je een goede algemene gezondheid.

Shiatsu is een techniek die op gevoelsmatige wijze de levensenergie en levensvreugde stimuleert. Het herstelt de fysieke en psychische balans en activeert de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam. De levenskwaliteit wordt hierdoor verhoogd waardoor je met hernieuwde vitaliteit en ontspanning door het leven gaat.

Shiatsu is ook in combinatie met andere therapieën een goede ondersteuning bij zware en chronische ziekten.

Wees welkom in mijn praktijk in Den Haag of Woubrugge!

Over Regina Cové

Alles begon met de geboorte van mijn eerste zoon in 1993. Ik kon niet meer zo doen als voorheen, ik begreep de wereld niet meer. Ik, die altijd kon werken en altijd druk bezig was, had ineens moeite om op straat te gaan en om onder de mensen te zijn. Er moest iets gebeuren. Zo begon ik in 1996 met lichaamswerk. Mijn passie bleek geraakt en vanaf die tijd volgden opleidingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland en België.

Mijn reis begon met de voet, met een opleiding voetreflexologie en al snel volgde een eigen praktijk. Tegelijkertijd bleef ik mij verdiepen en verbreden met allerlei opleidingen, onder andere op het gebied van shiatsu, cranio sacrale therapie, energie- en chakraleer en medische basiskennis. Ook deed ik onderzoek naar de engelenwereld en bewustzijnsvelden in het universum en volgde ik opleidingen en scholingen voor kristallen en klankschalen. Daarnaast ben ik veelzijdig opgeleid in muzikale en kunstzinnige richtingen. Deze hebben de ontwikkeling van mijn gevoeligheid op bijzondere wijze ondersteund. In totaal heb ik ruim 20 jaar lang opleidingen en cursussen gevolgd voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling waardoor mijn leven wezenlijk werd veranderd. 

Zo leef ik dan nu: Warme lichte zonneschijn verlicht mijn hart van binnen, van jouw warmte doordrongen is de nacht zo bedwongen en kan de dag beginnen, warme lichte zonneschijn, de mens, de liefde van mij.

Ik heb 18 jaar praktijkervaring, ervarings- of levenscoach zou ook een passende term voor mijn werk kunnen zijn.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk.


Regina Cové. Praktijk voor shiatsu, persoonlijke ontwikkeling, voetreflexologie

Regina Cové

Denenburg 41
2591 AA Den Haag

Regina Cové. Praktijk voor shiatsu, persoonlijke ontwikkeling, voetreflexologie