Albedo Communicatie - Het bureau met Passie voor Promotie!

Albedo communicatie
Delft

Meer deelnemers of klanten? Meer effect uit je promotie inspanningen halen? Geef je promotie nu een boost met Séphine van Albedo Communicatie en Albedo Network. Zij is een echte communicatievakvrouw en heeft Passie voor Promotie.

Ben je een bewuste, betrokken ondernemer? Wil je meer klanten? Meer effect uit je promotie-inspanningen halen? Profiteer dan van Séphine’s inzichten, kennis en ervaring. Zij is een echte communicatievakvrouw en heeft Passie voor Promotie. En: meer dan 20 jaar ervaring. Het is haar missie om jouw bedrijf of organisatie te laten stralen en bloeien met marketing, communicatie en social media. 

Ze helpt je met je marketing met:

  • Een of meerdere uurtjes met Séphine voor een-op-een advies of praktische ondersteuning.
  • Séphines Marketing, Communicatie en Social Media training(en) of je er nu een wilt volgen of allemaal.
  • Workshops met resultaatgarantie.
  • Het Albedo Network met leerzame inspiratie-avonden en -ochtenden.

Over Séphine Laros

Séphine heeft Passie voor promotie en hart voor mensen, dieren en onze planeet. Ze is al meer dan 20 jaar communicatievakvrouw en houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, branding, communicatie en social media continu bij. Séphine legt complexe zaken heel eenvoudig en begrijpbaar uit. Ze is ijzersterk in concepten. Ze denkt in doelen en doelgroepen. Ze ziet waar jouw kwaliteiten liggen. Deze combinatie van ervaring, kennis en inzicht in ieders uitdaging maakt dat de ondersteuning, adviezen en trainingen van Séphine je bedrijf vooruit helpen.


Albedo communicatie

Nieuwe Langendijk 82
2611 VM Delft

Albedo Communicatie - Het bureau met Passie voor Promotie!