Acupunctuur, Lichtpunctuur & Auriculotherapie - YinYangSaskia.nl | Voorburg

Praktijk Acupunctuur Voorburg - Yin Yang Saskia biedt een combinatie van Oosterse en Westerse behandelwijzen die je helpen lichaam en geest in balans te brengen.

Acupunctuur, Auriculotherapie (korreltjes op het oor) en Lichtpunctuur (zonder naalden) richten zich op lichamelijk en geestelijk welzijn en inspireren je tot een gezondere leefwijze. Je krijgt meer energie en plezier in het leven. We kijken ook naar je leefgewoonten en voeding. Kleine aanpassingen kunnen er al voor zorgen dat de behandeling beter aanslaat en beklijft. 

Tevens werk ik met energie-oefeningen (Do In, Healing Tao, Yoga), die rustgevend, ontspannend en aardend werken.

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 9 van de 10 maken een vervolgafspraak
  • Korte efficiënte trajecten (gemiddeld 7 consulten)
  • Vergoed door zorgverzekeraars
  • CPION geaccrediteerd
  • Ervaring sinds 1998

Aangesloten bij:

Beroepsvereniging Zhong, VGZ Zorggids en KAB Koepel Alternatieve Behandelwijzen

Praktijk Yin Yang Saskia is onderdeel van Be Essence Voorburg

Over Saskia Willockx | Voorburg

Al van jongs af aan had ik interesse in spiritualiteit, Oosterse filosofie en geneeswijzen.

Omdat ik mijn eigen levenservaringen beter wou begrijpen en verwerken, begon ik een ontdekkingstocht langs Boeddhisme, Een Cursus in Wonderen, de Michael Teachings en Advaita Vedanta.

Hierdoor ben ik de eenheid van alle leven, onze verbondenheid via het bewustzijn gaan ervaren. De kracht en wijsheid van mijn ziel zijn daarbij de leidraad in mijn leven.

Ik werk met veel passie en bezieling en het is mijn missie om mensen meer in contact te brengen met hun authentieke kracht en ware essentie. Alle sessies, cursussen en workshops die ik aanbied zijn hier op gericht.


Professionals in de categorie Acupunctuur

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag