Acupunctuur, Lichtpunctuur & Auriculotherapie - YinYangSaskia.nl | Voorburg

Praktijk Acupunctuur Voorburg - Yin Yang Saskia biedt een combinatie van Oosterse en Westerse behandelwijzen die je helpen lichaam en geest in balans te brengen.

Acupunctuur, Auriculotherapie (korreltjes op het oor) en Lichtpunctuur (zonder naalden) richten zich op lichamelijk en geestelijk welzijn en inspireren je tot een gezondere leefwijze. Je krijgt meer energie en plezier in het leven. We kijken ook naar je leefgewoonten en voeding. Kleine aanpassingen kunnen er al voor zorgen dat de behandeling beter aanslaat en beklijft. 

Tevens werk ik met energie-oefeningen (Do In, Healing Tao, Yoga), die rustgevend, ontspannend en aardend werken.

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 9 van de 10 maken een vervolgafspraak
  • Korte efficiënte trajecten (gemiddeld 7 consulten)
  • Vergoed door zorgverzekeraars
  • CPION geaccrediteerd
  • Ervaring sinds 1998

Aangesloten bij:

Beroepsvereniging Zhong, VGZ Zorggids en KAB Koepel Alternatieve Behandelwijzen

Praktijk Yin Yang Saskia is onderdeel van Be Essence Voorburg

Over Saskia Willockx | Voorburg

Mijn waarom

Ik heb een diep besef van kwetsbaarheid en menselijk lijden. Ik werk vanuit compassie en heb een sterke drijfveer vanuit mijn ziel om inspirerend en dienstbaar te zijn en zo het lijden van mensen te helpen verlichten. 

Ik ben

enthousiast, nieuwsgierig en avontuurlijk. Blij als er weer iets nieuws te ontdekken valt. Oprecht geïnteresseerd in jou, wie jij bent, wat jou beweegt en hoe ik je kan helpen. 

Ik heb veel gereisd en geleerd van andere culturen en spirituele stromingen. In China en Hawaii gewoond en daar gestudeerd. Gezwommen met wilde dolfijnen en walvissen. Gefluisterd met tamme paarden.

Ik was een indigo-kind in een tijd dat die term nog niet bestond. Gevoelig, dromerig, idealistisch, introvert. Op mijn 9e ging ik spontaan in lotushouding voor het Boeddhabeeld zitten dat mijn moeder had gekocht. Voor mij de gewoonste zaak van de wereld, mijn katholieke ouders begrepen er niets van. Ging op mijn 16e mediteren en actief het spirituele pad bewandelen. De ontdekkingsreis gaat steeds door.

Zingeving en keuzevrijheid

Heb heftige dingen meegemaakt die ik niemand zou toewensen.Toch hadden ook die ervaringen zin. Of misschien heb ik ze zelf wel zin gegeven: een traumatische jeugd, ernstig nekletsel, baarmoeder kanker. Als ik er op terugkijk waren het belangrijke initiatiefasen in mijn leven. 

Ik geloof dat we altijd een keuze hebben, al is het maar in de manier hoe we naar iets kijken en hoe we over iets denken. Ook als het leven iets op je bordje legt waar je niet om hebt gevraagd en wat je niet wilt, kun jij je innerlijke houding bepalen.

Mijn levenservaringen hebben me innerlijk verruimd en verrijkt. Mede daardoor ben ik in staat een veilige sfeer te creëren en je de ruimte te geven om te ontdekken wie je in essentie bent, wat je innerlijke hulpbronnen zijn en hoe je die beter kunt benutten.


Professionals in de categorie Acupunctuur

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag