Terugblik en voorpret: de Inspiratiecafé's!

Op 12.12.2023 gingen we van start met een nieuwe reeks Bewust Den Haag Inspiratiecafé’s. Uit deze intieme meeting in het Vreedehuis ontstonden naast gesprekken over de heilige nachten en het delen van highlights en leermomenten uit het jaar 2023 ook de eerste twee edities van 2024. In totaal zijn we sindsdien op vijf verschillende locaties geweest in Den Haag en ook een keer in Zoetermeer. Rond 30 mensen hebben in totaal deze maandelijkse bijeenkomsten tot nu toe bezocht. We gaan nog tot en met juni door voor we een zomerstop van twee maanden inbouwen en in september met nieuwe kracht verder gaan.

Terug- en vooruitblik
In januari nam Ingrid Schippers ons mee naar Green Olive om een proefworkshop over werken met Nan Yar kaarten te houden. In haar blog ‘Zelfinzicht met een simpel kaartspel’ vertelt ze meer over deze Introductie tot de Nan Yar - Wie ben Ik Tarot.

In februari opende Wajid Osho Meditatie Centrum de deuren voor ons waar Claartje de Smit een Bodytalk introductieworkshop aan geïnteresseerden gaf. Voor wie daar meer van wil ervaren: komende maand is er een Bodytalk workshop https://www.klaartherapie.nl/do-in-yoga/ en gedurende de hele maand juni kun je Wajid met klussen  ondersteunen: https://wajid.nl/over-wajid/juni-klusmaand-wajid-doe-je-mee.

In maart zijn we samengekomen in de Stationshuiskamer van Den Haag Centraal en hoorden we van elkaar waar we inspiratie uit krijgen. Van daaruit zijn we over het tweede Bewust Den Haag Festival gaan brainstormen. Actueel kun je via deze link je voor dat festival voorinschrijven: https://forms.gle/4pw4NgST1irGSg3YA.

In april opende Emily-Merel Wagner van Wijslijf haar deuren en konden wij proeven van het basisprincipe van familie-opstellingen. De eerstvolgende opstelling is op 31 mei, meer informatie: https://wijslijf.nl/agenda

In mei waren we welkom bij Een Pleisterplaats van Annemarie Leferink om te ervaren hoe zij met compassie en vanuit de wabi-sabi-filosofie werkt aan haar kintsugi workshops. Je vindt ze hier https://www.bewustdenhaag.nl/professional/kunst/4809

En tot slot opent op 7 juni Rianne Baak de deuren van haar Studio van de Zon. We gaan in beweging komen - en er is ook nog ruimte voor een tweede aanbod: van jou? 

Zelf hosten of inhoudelijke vulling verzorgen?
Ben jij geïnteresseerd om een inspiratiecafé te hosten of anderen met jouw talent en aanbod kennis te laten maken? Dan hoor ik graag van je via tatjana.rudenko AT mail DOT com.

Tanja Rudenko

Tanja Rudenko is assistent-coördinator van Bewust Den Haag. Enthousiast en betrokken organiseert ze onze offline activiteiten, zowel voor aangesloten ondernemers en organisaties als voor de lezers van de nieuwsbrief. Denk aan ondernemersworkshops, inspiratiecafé's en natuur het Bewust Den Haag Festival. Daarnaast werkt ze als danseres bij Dedae, het Dutch Eurythmy Dance Ensemble en taama.art, geeft ze bewegingsworkshops, werkt ze als fotograaf en begeleidt ze performances en projecten. Lees meer in haar profiel!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...