Vrijuit zingen gaat over het bevrijden van je ware stem, je kracht, je authenticiteit…

Mizza
Den Haag

Vrijuit Zingen lucht enorm op, het geeft je kracht en vergroot je zelfvertrouwen. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen. Juíst als je denkt dat je niet kunt zingen. Ik verheug me er op om jou te ontmoeten en samen je ware stem te bevrijden!

Vrijuit zingen zet je in de kracht en authenticiteit van je ware stem. Je spreekstem én je zangstem. Het is is een combinatie van stembevrijding en authentic relating. Naast het uiten van je ware stem, worden de vaardigheden ontvangen, loslaten en luisteren gestimuleerd.

In een veilige bedding maken we een muzikale reis waarbij gevoelens en emoties via klank in beweging komen. Het gaat dus niet om mooi zingen, maar om zingen vanuit je ziel. En daarin gehoord en gezien te worden. Dat levert vaak weerstand op, en juist met die weerstand werken we.

Vrijuit Zingen lucht enorm op, het geeft je kracht en vergroot je zelfvertrouwen. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen. Juíst als je denkt dat je niet kunt zingen. Ik verheug me er op om jou te ontmoeten in OSHO Wajid Meditatie Centrum in Den Haag om samen je ware stem te bevrijden!

Reacties van deelnemers:

“Ik ben enorm dankbaar en blij met deze diepe, bevrijdende en verbindende ervaring – met mezelf, met elkaar en met het leven. Met jouw persoonlijkheid, kundigheid en toewijding creëer je een veilige, uitnodigende plek om te ontdekken, voelen, uiten en delen.”

“Ik bewonder jouw integriteit, jouw gevoel voor timing en jouw vermogen om mensen te begeleiden (met zang en gitaar) tot het diepe voelen dat in de workshops te voelen is! Ben blij verrast zoveel te mogen ervaren in zo’n korte tijd, van de anderen en van mezelf.”

 

 

 

 

 

Over Mizza

In zijn workshops inspireert en stimuleert Mizza op een eerlijke, speelse en humoristische manier tot bewustwording, verbinding en groei. Zowel op persoonlijk vlak, als in relatie tot maatschappij en werk.

Mizza: "Ik heb zelf veel gehad aan het bevrijden van mijn stem. In een leergang stembevrijding onder begeleiding van Jan Kortie, vond ik opnieuw verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Ik deel deze bevrijdende ervaring graag met jou."

 


vrijuitzingen.nl

Prem Mizza

Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag

Vrijuit zingen gaat over het bevrijden van je ware stem, je kracht, je authenticiteit…