Het vergeten kind

Het Vergeten Kind

 

De decembermaand is weer van start gegaan. En ieder jaar zamel ik geld in voor het vergeten kind. Want ieder kind verdient een veilig thuis. 

Dit jaar bak ik (samen met mijn eigen kids) muffins en koekjes. De eerste bestellingen zijn al binnen/verzonden, maar hoe meer hoe beter. Het volledige bedrag van € 9,95 gaat naar Het Vergeten Kind en hiervoor krijg je 12 muffins of 12 koekjes in kerststijl. Verzenden of afhalen is beide mogelijk.

Wil jij het goede doel ook steunen en/of meer weten over de koekjes en muffins? Mail me: priscilla.avot AT outlook DOT com. Lees je graag meer over het doel, kijk dan op https://www.hetvergetenkind.nl.

 

Doe mee!

Hartelijke groet en fijne feestdagen,

Priscilla Avôt

Priscilla Avôt

Priscilla Avôt - ervaren pedagoge en kok begeleidt met haar ondernemingen Foodies & Family en Op-Voeding ouders en kinderen bij vragen rond goede voeding en opvoeding, en geeft superleuke kookworkshops - ook op scholen en kinderopvang. Lees er meer over via haar rubrieken: https://www.bewustdenhaag.nl/professional/opleiding-en-training/4288https://www.bewustdenhaag.nl/professional/kindercoaching/4290 en https://www.bewustdenhaag.nl/professional/kinderopvang/4289

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...