Specialisatie: opvoedingsvragen i.c.m. kindervoeding

Op-voeding
Den Haag

Opvoeding en voeding staan met elkaar in verbinding. Als pedagoog - en voedingscoach weet ik hier een verbinding in te maken en samen met jou als opvoeder te kijken naar waar jij een extra paar ogen en/of handen kunt gebruiken.

Als opvoeder wil jij het beste voor je kind. Zowel in de groei - en ontwikkeling, als op het gebied van voeding.

Je hebt misschien vragen over voeding, zindelijkheid, de peuterpuberteit, taalontwikkeling, speelgoed aanbod en zo kan ik nog wel even doorgaan. ???? Je bent je bewust van het feit dat jij het zelf even niet meer ziet en een extra paar ogen/handen op dit moment best kunt gebruiken. 

Afhankelijk van je vraag en de urgentie en het bijbehorende tijdsbestek hiervan plannen wij één of meerdere contactmomenten in. Tijdens deze contactmomenten kun je als opvoeder je vragen stellen, krijg je handvatten aangereikt en maken wij, indien nodig, een plan van aanpak om mee aan de slag te gaan binnen jou thuissitutie. Nogmaals, geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Vrijblijvend een kennismaking inplannen dat kan! Op basis hiervan kunnen wij bepalen of er sprake is van een match en of ik jou verder kan en mag helpen. ???? vrijblijvend een kennismaking inplannen kan via: scalendly/priscilla-avot/30min hier vind je mijn beschikbare tijden en dagen. Tot snel.

Over Op-voeding

Welkom, leuk dat jij er bent. Ik ben Priscilla, moeder van vier heerlijke kinderen. Sinds ik mij kan herinneren heb ik al
interesse voor koken en voeding. Ik herinner mij nog de momenten dat ik samen met mijn opa en oma bramen ging plukken en hier vervolgens jam van maken. Nu ik daaraan terugdenk krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. Wat een fijne momenten waren dat. Koekjes bakken, taarten maken of hele maaltijden bereiden, niets is te gek. Mijn achtergrond als Pedagoge maakt dat ik het opvoeden en voeding met elkaar combineer en jij met vragen over opvoeding en voeding bij mij terecht kunt.

Het ontstaan van Op-voeding
Mijn opa en oma zijn een deel van mijn inspiratie geweest om Foodies and Family op te richten, ook
mijn moeder heeft hier een groot aandeel in doordat zij mij veel leert vanuit de Surinaamse keuken.
Het moment dat ik Op-voeding daadwerkelijk ben gaan oprichten, was na de geboorte van
mijn eerste kind. Toen hij één was en vaste voeding belangrijekr werd, voelde ik de behoefte om hem het
beste te geven wat er is, zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Ik maakte alle groente – en fruit
hapjes zelf om hem zo aan de pure smaak van groente en fruit te laten wennen, zonder
toevoegingen die de echte smaak verdoezelen. Het onderwerp voeding is naar mijn mening een onderdeel van de opvoeding. Daarom vind ik het belangrijk dat jij als ouder/opvoeder terecht kunt met  je vragen hierover. 


Op-voeding

Priscilla Avôt

Beethovenlaan 97
2551KB Den Haag

Specialisatie: opvoedingsvragen i.c.m. kindervoeding