Marketing die bij je past. Ontdek hoe je zelf jouw bedrijf met plezier in de markt zet.

Werkwoordwinkel met Gabriella van der Linden
Den Haag

Help jezelf aan marketingplezier (en praktische hulp voor de zaken die je echt niet leuk vindt)! Inspirerende 1-op-1-training en workshops voor bewuste ondernemers die de gebakken lucht voorbij zijn.

De gebakken lucht voorbij? Kom dan lekker meedoen aan inspirerende marketingtraining. Juist als je een hekel hebt aan marketing en reclamewerk, als je de marketing-mindset wilt krijgen of als je bewuste keuzes wilt maken bij jouw bedrijfsgroei. Gabriella van der Linden helpt je jouw bedrijf of organisatie goed in de markt te zetten, met de marketing die wél bij je past, zonder geschreeuw of bla-bla. Van inspirerende branding en heldere jaarstrategie tot praktische planning en doelgroepanalyse. Van hulp bij social media, blogs, nieuwsbrieven en persberichten tot je presentatie, netwerkfoefjes en guerillamarketing. Fijne adviezen, meedenken en samen tussen de bomen jouw bos ontdekken, in 1-op-1-training of specifieke workshops. 

Leven is leuker in het echt.

Over Werkwoordwinkel met Gabriella van der Linden

Ondernemend in groen en gezond doe ik tegenwoordig alleen nog maar wat ik belangrijk vind - desnoods dwars door elkaar. Als enthousiast keramist, schrijver, docent, permacultuurontwerper, alternatief marketeer, neerlandica en winkeljuf op de mooiste plek van Nederland. Met veel liefde voor mindful leven, zorgvuldig omgaan met de aarde - en je eigen weg nemen, stap voor stap. Introverte lettervreter met een giga-netwerk, inspirator/coördinator van Bewust Den Haag en hoofdverzinner van Moestuinieren aan de Keukentafel, Talk Earth To Me en Werkwoordwinkel. Dekt dat allemaal ongeveer de lading? Welnee, maar dan heb je vast een idee. Wil je mijn hulp of graag samenwerken? Bel of mail me voor een koffieklets.

Leven is leuker in het echt


Werkwoordwinkel

Gabriella van der Linden

Zuiderparklaan 313
2574 GB Den Haag

Marketing die bij je past. Ontdek hoe je zelf jouw bedrijf met plezier in de markt zet.