Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Oerzangdag
ZO 16 februari | 11.00-17.00 uur | Den Haag

90


Een krachtige en ontroerende reis in de wereld van klank en ziel. Klinken, zingen, dansen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en zo ontzettend mooie stem ontdekken en bevrijden en vanuit je diepste kern klinken –  dat is Oerzang.

Als je jouw pure stem klinkt, zonder de vele laagjes van schroom en gêne of juist van je best doen en alles wat je geleerd hebt (allemaal gewone en herkenbare laagjes, maar als die smelten gebeurt er iets heel bijzonders) dan hoor je opeens een stem die vanzelf lijkt te komen, een stem die je misschien nog helemaal niet kende. Dan is klinken of zingen pure magie, elke keer weer. Het lied van je hart, lied van je buik, lied van jouw diepste wezen.

Via jamsessies, samenklank en eenvoudige oefeningen kun je ontdekken wat er allemaal in je stem leeft. Zowel de plezierige als de spannende en kwetsbare kanten van je stem mogen lostrillen en meeklinken, hun verhaal vertellen, zodat je echtheid eronder te voorschijn komt. Een dag om op te gaan in de magie van de klank, van jou en van de groep.

Informatie + Aanmelden » Marius Engelbrecht Stemexpressie | Marius Engelbrecht

www.mariusengelbrecht.nl
Bekijk Facebook event

De Aap
Westeinde 175k
2512 GX Den Haag

Marius Engelbrecht
070-3545573
info AT mariusengelbrecht DOT nl

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!