Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24jan 2020
Jaartraining Stemexpressie 2020

Marius Engelbrecht Stemexpressie
Den Haag

Ook in 2020 natuurlijk weer een jaartraining. Tijdens de jaartraining duik je in de wereld van stem, klank en ziel. Je gaat op avontuur, op ontdekkingsreis met jezelf en met elkaar.

Tijdens de jaartraining duik je in de wereld van stem, klank en ziel. Je gaat op avontuur, op ontdekkingsreis met jezelf en met elkaar.

Wat brengt de jaartraining je? Allereerst veel plezier en ontroering. Het klinken op vele manieren, klanksessies, soms magisch mooi, jamsessies en klankreizen openen een hele wereld. Stap voor stap wordt je vrijer, ontwikkelt zelfvertrouwen, kun je je pure stem ontdekken en laten klinken. Stemexpressie is een weg naar echtheid, bezield leven en liefde.

Je komt met klinken heel veel tegen: lading, schroom, ontroering, plezier, verdriet, kick, trance, inzicht, stilte. Het gaat om de manier hoe we hiermee omgaan. Daarom is de jaartraining in de eerste plaats een jaar voor je eigen proces van bevrijding en heelwording. Lees meer via https://www.mariusengelbrecht.nl/de-jaartraining

Informatie

24 jan 2020 t/m 12 dec 2020
10.00 - 18.00
€ 2662. Betalingsregeling mogelijk.

Waar?

De Aap
Westeinde 175k
2512 GX Den Haag

Jaartraining Stemexpressie 2020