Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Sjamanistische jaartraining.
ZA 23 november | 10.00-17.00 uur | Den Haag

23 november 2019 t/m 27 juni 2020 | 23-11, 21-12, 25-01, 15-02, 28-03,18-04, 23-05 en 27-06-2020.
750,00 | Voor ZZP ers komt er nog BTW bij.


Deze verdiepende jaartraining, die bestaat uit 8 maandelijkse zaterdagen, werkt met thema's als: Contact met voorouders, engelen, gidsen en begeleiders, werken met je krachtdier, helend werken in je vrouwen- en mannenlijn, verdiepend werken met het medicijnwiel, informatie ophalen in trance, soul retrieval, healing, het ervaren van krachtplekken in het landschap, zweethut en ervaren van diverse andere Ceremonies en werken met klank, drum en ratel.

Op deze dagen wordt je uitgenodigd om op contact te maken met andere bewustzijnsvelden, waardoor je een veel directer contact met je ziel zult beleven. En je ziel kent jouw pad en weet wat nodig en voedend voor je is. Daarnaast verbindt het sjamanistisch levenspad je op een dieper nivo met alles om je heen: de wijsheid van de natuur, stenen, dieren, planten en bomen, cyclus van zon en maan en het ritme van de seizoenen. Het versterkt de ervaring dat je onderdeel bent van een veel groter geheel, gevoed vanuit het Grote Mysterie of de Bron. Als je die verbinding kunt voelen, hoef je je nooit meer eenzaam te voelen.

Een maandelijkse dag om tijd en ruimte te maken voor je eigen ontwikkelingsproces. Het aanbod stelt je in staat  jouw eigen ziele- en levenspad meer helder te krijgen, je intuitie te versterken en meer in verbinding met Al wat is te leven. Met de uitnodiging om vooral zelf ook verder te weven tussen de trainingsdagen in!

Informatie + Aanmelden » Ruimte voor Ontwikkeling | Tineke Duys

www.ruimte-voor-ontwikkeling.nl
Bekijk Facebook event

Ruimte voor Ontwikkeling
Q.A.Nederpelstraat 49
2552JP Den Haag

Tineke Duys
0651477179
tineke AT ruimte-voor-ontwikkeling DOT nl

Meer agenda van Ruimte voor Ontwikkeling


Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!