31mrt 2023
Meet & Move DeDae / Workshop Aardedans / Pluk!

DeDae
Den Haag

‘De aarde is een JIJ.’ Op 31 maart ben je uitgenodigd om de workshop en Try-out van de performance “Aardedans” bij Pluk! te ervaren. In de workshop leer je de veelzijdigheid van de euritmiedans kennen aan de hand van het thema aarde.

DeDae danst voor de aarde. Alles wat aandacht krijgt, gaat groeien en dus stelt DeDae de aarde centraal. DeDae danst de verbinding met de aarde: de seizoenen, het weer, de bodem, de regenworm, de levens- en groeikrachten en toont ook de verstoring en uitbuiting van het verdienmodel. Dat is onze boodschap: onze dierbare aarde vraagt aandacht, vraagt menselijke en creatieve verantwoordelijkheid.

DeDae staat voor Dutch Eurythmy Dance Ensemble. Wij zijn een groep jonge, getalenteerde euritmiedansers met in het dagelijks bestuur Gia van den Akker en Roos Naves. Wij laten ons leiden door het ritme van nu en morgen, we werken met actuele thema’s, maken producties en ontwikkelen workshops voor verschillende doelgroepen. 

Komende tijd bezoeken we met onze performance en workshop “Aardedans” boerenerven, dansen met de bezoekers en de boeren. Wij maken door de dans onze respect en liefde voor de aarde voelbaar.

Informatie

31 mrt 2023
17.00 - 18.00
17,50

Waar?

Pluk!
Loosduinse Hoofdstraat 1184A
2552 AV Den Haag

Meet & Move DeDae / Workshop Aardedans / Pluk!