Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12apr 2023
Boomvrouw - Ervaar jouw eigen innerlijke boom met zachte helende qi-gong in de duinen

Sandra Burggraaf -
Den Haag

Wil jij zijn zoals een boom? Taoistische qi-gongs helpen om vanuit zachtheid stevig te staan. Diep verbonden met de natuur, wuivend in de wind, buigend in een storm, maar altijd in verbinding met de hemel en de aarde, zoals een boom. Doe je mee?

Wil jij jouw innerlijke boom ervaren, vanuit zachte kracht stevig verbonden met jezelf?Deze tijd van grote veranderingen vraagt om zachte kracht, diep verbonden met de natuur.
Om te staan als een boom. Zacht wuivend in de wind, buigend in een storm, maar altijd in verbinding met de aarde door haar diepe wortels en met de hemel door haar kruin met bladeren en vruchten.In de lessenserie BOOMVROUW wil ik je meenemen in een proces naar hoe jij meer kunt zijn zoals een boom. Met technieken en chi-gongs vanuit de Healing Tao gaan we ons lichaam ontspannen en los maken om van daaruit op te bouwen naar de ijzeren hemd houding de Boom. We gaan leren om te blijven staan onder druk door oefeningen te doen in tweetallen en we gaan ervaren om in volle verbinding te staan met de natuur en met elkaar. Want bomen zijn altijd in verbinding met de bomen om hen heen door middel van hun wortels en schimmeldraden.

We trainen bewust buiten, om volledig de natuurkrachten om ons heen te kunnen ervaren. Na iedere les ontvang je een korte omschrijving van een oefening die je die week iedere dag kunt doen om de energie van de les vast te houden.

Informatie

12 apr 2023 | 12, 19 april en 10, 17 en 24 mei 2023
10.15 - 11.30
85,00 voor de hele serie van vijf lessen
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Verzamelen bij de kwartellaan in Den Haag opgang naar de duinen om 10;15
Kwartellaan
2566 DZ Den Haag

Boomvrouw - Ervaar jouw eigen innerlijke boom met zachte helende qi-gong in de duinen