Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03jun 2023
2-daagse cursus stemvorktherapie (online cursus ook mogelijk)

Regina Cové, Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling
Den Haag

In deze cursus leer je hoe jezelf en anderen te kunt behandelen met behulp van de geluidstrillingen die voortkomen uit stemvorken.

Klanken en frequenties: de heelmeesters voor deze tijd

Tijdens deze 2-daagse cursus gaan we ons uitgebreid verdiepen in de fonoforese: het creëren van vitaliteit en welzijn door middel van stemvorktherapie. Je leert hoe jezelf en anderen te kunt behandelen met behulp van de geluidstrillingen die voortkomen uit stemvorken.

Met stemvorktherapie verhoog je de trilling van het lichaam en creëer je stroming in emoties en gedachten. Het is een fantastische ondersteunende tool voor deze bijzondere tijd waarin alles verandert, terwijl wij zelf nog niet weten waar alles naar toe gaat bewegen. De klanken en trillingen die de stemvorken voortbrengen, weten precies de juiste plekken in je lichaam te vinden, zonder dat wij ze met onze beperkte mind hoeven aan te sturen. Al bij de eerste aanraking met de stemvork zul je de weldadige werking ervan ervaren.

Tijdens deze cursus leer je werken met een drietal breed inzetbare stemvorken: de Ohm stemvork, de Meester stemvork en de 528 Hz stemvork. Daarnaast ga je ook aan de slag met een hele bijzondere set stemvorken: de planeten stemvorken. De frequenties die deze stemvorken voortbrengen zijn gebaseerd op de frequenties van de planeten in ons sterrenstelsel en vormen een belangrijke voedingsbodem voor onze organen. In de cursus leer je hier meer over.

Liever online? Kijk op sreginacove/online-basiscursus-stemvorktherapie/ 

Informatie

03 jun 2023 t/m 04 jun 2023 | Beide lesdagen van 10:00 tot 16:00
10.00 - 16.00
338,00

Waar?

Praktijk Regina Cové
Denenburg 41
2591 AA Den Haag

2-daagse cursus stemvorktherapie (online cursus ook mogelijk)