Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03okt 2022
Voeding

De Zeeboezem - FME Centrum
Den Haag

Wil jij jouw mooiste leven gaan leven? Dat kan. Ik wil jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van gezondheid, leefstijl, energie en een positieve geldstroom. Om vandaar uit jouw passie te volgen waar jij het geluk in vindt.

Waarom doe je wat je doet en hoe voedt jij jezelf?
Als mens leef je, je leven en zolang het goed gaat en geen klachten/problemen ervaart op welk vlak dan ook, is het leven prima zo en doe je wat je doet, zonder daar "last" van te hebben of over na te denken of te voelen.
Uit ervaring weet ik dat we als mens al gauw zeggen, het gaat goed en vanaf de buitenkant ziet het er ook goed uit. Tot een moment dat de binnenkant signalen gaat geven.

  • Fysiek: lichamelijke klachten/ziekte, onrustig, onde, etc.
  • Mentaal: burn-out, geen zelfvertrouwen, etc.
  • Emotioneel: overlijden van een dierbare, scheiding, etc. 
  • Energetisch: oververmoeid, HSP, etc.
  • Spiritueel: de verbinding met jezelf kwijt, geen besef van zingeving, etc.
  • Financieel: schulden, geldzorgen, etc. 

Ervaar jij één van deze signalen en wil je daar ondersteuning, begeleiding en coaching bij krijgen. Dat kan. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, waarin ik wat meer vertel over de methodieken die ik gebruik en hoe we samen tot een plan van aanpak komen om uiteindelijk te gaan doen wat je echt wilt doen. 

Deze kennismaking kunnen we doen tijdens een wandeling in een natuurgebied, bij mij in de praktijk of telefonisch. Stuur een email, Whatsapp bericht of bel me op. 

De groei die ik ervaar wil ik graag overbrengen, delen en uitvoeren vanuit mijn kennis, mijn eigen kracht en de wijsheid die tot mij komt aan jou mooi mens, omdat jij het waard bent om te stralen hoe jij wilt stralen.

Informatie

03 okt 2022 | Datum en tijd in overleg
9.00 - 19.00

Waar?

Den Haag
Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Voeding