26jul 2021
Permacultuur Zomerweek (met parallel kinderprogramma)

Permacultuur Nu!
Den Haag

In 6 dagen naar een ontwerp voor je bestaande of gedroomde permacultuur-project. Met Taco Blom, Ishi Crosby en Rutger Spoelstra in het Haagse Permacultuurcentrum op het Eetbaar Park.

In 6 dagen naar een ontwerp voor je bestaande of gedroomde permacultuur-project.
We volgen de stappen die nodig zijn voor een ontwerp voor een kleiner of groter Permacultuur-project met behulp van de ontwerpprincipes. Het gaat om het ontwerpproces en wat er in de praktijk voor nodig is aan verkenning, observatie, analyse, inspiratie en ideeën. 
Een week om je vakantie betekenis en inhoud te geven en zo het nuttige met het aangename te verenigen. Ervaren docenten Taco Blom,  Rutger Spoelstra en Ishi Crosby begeleiden je in een proces naar meer inzicht in, kennis van en vertrouwen in 'het samenwerken met de natuur'. Lees meer over de inhoud via de websitelink!

Kinderprogramma:
Om het voor met name ouders makkelijker te maken deel te nemen willen we een parallel kinderprogramma organiseren, dat zowel speels, avontuurlijk en leerzaam is. Het is voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. 
Aan dit onderdeel wordt op dit moment nog gewerkt. Maar neem even contact met ons op als u daarvan gebruik denkt te willen maken.

Overnachten:
Overnachten is niet inbegrepen. Woon je in of in de buurt van Den Haag dan is dat waarschijnlijk geen probleem. Woon je verder weg en heb je bv geen vrinden of familie in de buurt dan willen we helpen bij het vinden van een plekje (bv camping, betaalbare B&B o.i.d.). Geef dat dan even aan op het aanmeldformulier.

Informatie

26 jul 2021 t/m 31 jul 2021
10.00 - 21.00
€ 475 inclusief maaltijden
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Eetbaar Park (Zuiderpark).
Vreeswijkstraat 64, hek achter bezinestation
Den Haag

Permacultuur Zomerweek (met parallel kinderprogramma)

Wat doe ik nog meer?

10sep
Informatieavond
Informatie-avond Permacultuur Jaaropleiding (PDC)
Introductie met Taco Blom, voor wie geïnteresseerd is in de Permacultuur Jaaropleiding 2021-2022.
Permacultuur Nu & Strohplatz
27jun
Workshop
Zelfvoorzienend Off Grid met Niels Gorisse
Permacultuur Nu & Strohplatz
Den Haag
Intensieve workshop met Niels Gorisse. Je leert in zelfvoorzienend off grid alle basisbegrippen over ecologisch isoleren, zonneboilers, wateropvang, helofytenfilters, composttoiletten, zonnecollectoren en meer.
Permacultuurcentrum Den Haag
24sep
Cursus
Permacultuur Jaaropleiding 2020-2021
Permacultuurcentrum Den Haag
Den Haag
De Permaculture Design Course is een zowel theoretische als praktische opleiding waarin je leert ontwerpen en verwezenlijken. Deze cursus is heel toegankelijk zowel voor de liefhebber als voor mensen die hun zaak willen uitbouwen in de permacultuur.
19jun
Workshop
Onderhoud en Verzorging Voedselbos(rand)
Den Haag
Deze buitenworkshop staat helemaal in het teken van het onderhoud en de verzorging van het voedselbos en voedselbosrand. (Be)geleid je project naar meer productiviteit en oogst.
Permacultuurcentrum Den Haag
16jun
Workshop
Wormencompostbak opzetten
Permacultuurcentrum Den Haag
Den Haag
Het Nieuwe Goud wordt het wel genoemd: compost, waarmee je een kringloop dicht bij huis creëert. In deze workshop leer je van Menno Swaak hoe je je eigen wormencompostbak maakt, opstart en onderhoudt.
Permacultuur Nu!
Natuur, Tuin en Landschap
Permacultuurcentrum den Haag
Permacultuur Nu!
Den Haag
Permacultuurcentrum den Haag organiseert cursussen, workshops, jaaropleiding en rondleidingen waarbij de focus ligt op stadslandbouw.