Zoek professional in Energetisch werk | Bewust Den Haag

FME Centrum - De Zeeboezem
Energetisch werk
De unieke combinatie Universele energie (Reiki), klanken en persoonlijke ontwikkeling
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie met eventueel klanken van de drum, ratel of mijn stem, geeft een unieke combinatie van innerlijke rust en energie. Beide
Indigo Flow
Energetisch werk
Soul Retrieval
Indigo Flow
Den haag
Indigo Flow biedt energetische behandelingen aan zoals Reiki, Aura en Chakrahealing, magnetiseren, sjamanistische healing en Soul retrieval
Balanspunt
Energetisch werk
Praktijk voor Reiki, SRT, Innerlijk kind Heling, Opstellingen en Dofna
Balanspunt
Den Haag
Ben je vastgelopen en op zoek naar een manier om weer met jezelf in contact te komen? Zet je jezelf altijd op de tweede plek en wil je nu de stap naar voren zetten? Voel je dat je meer verdient en wil je nu voor jezelf kiezen? Ik help je graag.
Janneke Vink coach en gids
Energetisch werk
Coach en gids (Luisterkindwerker)
Janneke Vink coach en gids
Den Haag
Als coach en Luisterkindwerker help ik jou op weg: samen kijken we naar jouw uitdagingen en ontwikkeldoelen. Ik luister naar je, zet methodieken, oefeningen en energetisch werk in. Altijd benutten we jouw wijsheid.
Concept Bagus
Energetisch werk
Intuïtieve Reiki Sessies en Cacao Ceremonies
Concept Bagus
Den Haag
Behoefte aan meer rust en ontspanning? Een heerlijk moment voor jezelf waar je in verbinding komt met je lichaam en even uit het hoofd komt. Herken je het gevoel dat iets onbewust jouw mooiste leven blokkeert? Dan is Concept Bagus er voor jou.
Joost de Haan
Energetisch werk
Energie aan Zee - Energetische behandeling en coaching
Joost de Haan
Den Haag (scheveningen)
Wil je beter in je vel, in je eigen energie komen en meer van het leven genieten? Zonder stress of angst. Ik help jou jouw levenskracht vergroten. Door energetische coaching of behandeling kom je in contact met jezelf en weer lekker in je vel.

Over Energetisch werk

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?