Vrouwelijk Leiderschap & bewustzijnscoach

Praktijk Ki
Den Haag

Bij Praktijk Ki leer je om de leiding te nemen over je eigen leven, je vrouwelijkheid en je persoonlijke ontwikkeling. Durf jij jezelf te omarmen als de krachtige leider die je bent?

In een omgeving waar iedereen met ijzeren hand regeert, voel jij dat het anders kan! Je weet alleen niet precies hoe. Terwijl je zoekt naar manieren om de vrouw, partner, moeder en leidinggevende te zijn die je wilt zijn, lijk je steeds achter de feiten aan te lopen. Ook voel je je steeds minder in balans.Gelukkig ben je bij Praktijk Ki in Den Haag aan het juiste adres! Ik ben Yasmine, coach en trainer, en ik begeleid vrouwen naar een vorm van leiderschap die bij hen past, vanuit hun stralende vrouwelijke kracht! Niet alleen in de rol als leidinggevende.Laten we samen op reis gaan om te ontdekken hoe je je rol als vrouw, leidinggevende, moeder en partner in lijn kunt brengen met je eigen visie. Leer je passie omarmen en benut je volledige potentieel. Het is tijd om je verantwoordelijkheden in evenwicht te brengen met je verlangens en je energie te herstellen. Wil je meer weten over de beschikbare opties en mogelijkheden om te leiden met vrouwelijke kracht? Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om meer te lezen over dat traject. Of maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar de transformatie die jij verdient.

Over Praktijk Ki

Ik ben Yasmine. Als 19-jarige verhuisde ik vanuit Limburg naar Den Haag om te studeren. Ik heb lang over mijn studie gedaan, omdat ik al snel voelde dat ik niet op mijn plek zat. Ik voelde aan alles dat ik meer met mensen moest doen, maar meer met mensen is een breed begrip! Ondertussen werd ik chronisch ziek, kwamen jeugdtrauma's omhoog en koos ik voor de makkelijke weg, want omgaan met mijn ziekte en cptss vond ik ingewikkeld genoeg. Ik ging in therapie, leerde omgaan met mijn ziekte én kon traumatische gebeurtenissen op de juiste manier verwerken: in verbinding met en vanuit liefde voor mezelf. Om dit te doen, kwam ik in contact met psychotherapeuten, psychiaters, masseurs, lichaamsgerichte therapeuten en alternatieve  coaches. De klachten rondom mijn ziekte zijn drastisch verminderd en de cptss klachten heb ik al jaren niet meer. Een zware reis, waar ik met trots op terugkijk.

Dit hele pakket aan hulpverleners gaf mij het inzicht hoe ik me professioneel wilde ontwikkelen, zodat ik vanuit verbinding en liefde een ander kan begeleiden in verwerkings- en verbindingsprocessen. Als je in verbinding bent met jezelf, kun je horen wat je lichaam zegt en jezelf geven wat je nodig hebt. Dit geldt ook voor zelfliefde: wanneer je naar je hart en intuïtie leert luisteren vanuit liefde en verbinding, kun je vol vertrouwen keuzes maken, acties ondernemen, je leven leven. In combinatie met prachtige methodieken zijn mijn lichaam, hart en onderbuik de tools die ik inzet om een ander te begeleiden.


Praktijk Ki

Yasmine Setoe

Loosduinsekade 92, n2
2571BS Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Vrouwelijk Leiderschap & bewustzijnscoach