De Haagse agenda voor april en mei van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Wel terrassen, geen terrassen: dan maar half. Of toch niet? Winkelen met en zonder afspraak - of mét, wat in de winkel zelf eigenlijk zonder blijkt te zijn. Tienduizend man op een evenement toegestaan tot een petitie zijn werk doet. Wie weet het nog?

Ik weet wat ik mis: de musea, de cultuur, de creativiteit. Kunstzinnige cursussen en handvaardigheidsworkshops die nog steeds niet mogen starten ondanks de meters onderlinge afstand waar ze altijd al mee werken, uitgestrekte museumzalen die hol echoënd gesloten blijven. Buurthuizen die nog steeds nee moeten verkopen aan mensen die thuis tegen de muren opvliegen. Zolang dit soort dingen in 'openbaar toegankelijke gebouwen' worden georganiseerd, zijn ze nog steeds niet toegestaan. Zo ontzettend veel kleinschalige dingen waar mensen met hart en ziel hun vrijetijd en passie in stoppen liggen al een half jaar compleet stil, na driekwart jaar mondjesmaat toegestaan te zijn - hoe bedoel je dat we letten op de geestelijke gezondheid? Cultuur is zoveel méér dan theaterzalen en grootschalige testevenementen. Het kan toch niet zo zijn dat wanneer je geen sport, handel of kroeg heet, je niet eens hoeft te worden genoemd bij de maatregelen?

Zo. Dat moest er even uit! Ik ben heel erg blij dat er in elk geval nog zoveel creatieve enthousiastelingen bestaan die je gewoon buiten die openbare gebouwen heel veel fijns laten ervaren: bekijk het in onze agenda op de website of klik hieronder in de lijst bij alles wat je boeit.

Een heel hartelijk welkom voor twee geweldige nieuwe aanbieders die deze maand bij Bewust Den Haag hun platform vonden: Joëlle Bogaert met Vijayayoga en therapie en Mizza Marcel Hendriks met Vrijuitzingen. Check snel hieronder wat ze bieden! 

Help of inspireer jij óók anderen? We helpen je er graag bij door jouw activiteiten de aandacht te geven die ze verdienen. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom langs... we zien je graag.  

Geniet!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Drie totaal verschillende blogs: lees je mee? 

Hoe promoot je als ondernemer je activiteiten vrijwel gratis? Hoe red je de Aap van Marius? En wat is Saskia's persoonlijke ervaring met vaccinatie en haar ziel? Kies in onze blogbieb! 

Agenda 21 april - 21 mei 2021